HANDIG: Filter eventbedrijvenHANDIG: Filter eventbedrijven

Op eventplanner.be /.nl vind je al bijna 12 jaar een van de meest uitgebreide databases met eventbedrijven in België en Nederland. Dankzij de handige categorieën vind je er snel de geknipte leverancier voor jouw evenement. Maar elk event is uniek en daarom maken we het mogelijk nog nauwkeuriger te filteren in de zoekresultaten!

 

Met de krachtige zoekmotor kon je al jaren zoeken op ontelbare combinaties van trefwoorden, regio's en categorieën. Om het jou nog makkelijker te maken, voegden we daar enkele maanden geleden ook filters aan toe. Filters zijn extra zoekcriteria specifiek voor bepaalde categorieën. Zo zal je voor locaties het gewenste aantal personen kunnen aangeven, maar ook of wifi voor je gasten een must is, of je gratis parking vereist, of de locatie al of niet vrij is van cateraar, of ze eerder landelijk gelegen is of net midden in de stad, ... Bij dj’s en bands kan je dan weer filteren op muziekgenre en bij cateraars kan je aangeven of je Oosterse gerechten wilt serveren of het liever houdt bij de klassieke Franse keuken.

 

Bèta
De nieuwe zoekfunctionaliteit staat sinds enkele maanden in testfase (bèta). Je vindt de filters links onderaan bij de zoekresultaten. Het spreekt voor zich dat de eventbedrijven de filters eerst zelf moeten aanvullen vooraleer je als gebruiker resultaten kan zien. De komende weken en maanden vullen de toeleveranciers dan ook stelselmatig de filters aan zodat de zoekresultaten steeds relevanter en completer worden.

 

Heeft je bedrijf een vermelding in onze bedrijvengids? Meld je dan snel aan op onze site en vul de filters die van toepassing zijn op jouw vermelding aan.

 

Filters op verzoek
Heb jij nog een idee voor een zoekfilter die relevant kan zijn voor de hele eventsector? Laat het ons dan zeker even weten! We kunnen immers snel en eenvoudig nieuwe filtermogelijkheden introduceren.

31-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen