HANDIG: Filter eventbedrijvenHANDIG: Filter eventbedrijven

Op eventplanner.be /.nl vind je al bijna 12 jaar een van de meest uitgebreide databases met eventbedrijven in België en Nederland. Dankzij de handige categorieën vind je er snel de geknipte leverancier voor jouw evenement. Maar elk event is uniek en daarom maken we het mogelijk nog nauwkeuriger te filteren in de zoekresultaten!

 

Met de krachtige zoekmotor kon je al jaren zoeken op ontelbare combinaties van trefwoorden, regio's en categorieën. Om het jou nog makkelijker te maken, voegden we daar enkele maanden geleden ook filters aan toe. Filters zijn extra zoekcriteria specifiek voor bepaalde categorieën. Zo zal je voor locaties het gewenste aantal personen kunnen aangeven, maar ook of wifi voor je gasten een must is, of je gratis parking vereist, of de locatie al of niet vrij is van cateraar, of ze eerder landelijk gelegen is of net midden in de stad, ... Bij dj’s en bands kan je dan weer filteren op muziekgenre en bij cateraars kan je aangeven of je Oosterse gerechten wilt serveren of het liever houdt bij de klassieke Franse keuken.

 

Bèta
De nieuwe zoekfunctionaliteit staat sinds enkele maanden in testfase (bèta). Je vindt de filters links onderaan bij de zoekresultaten. Het spreekt voor zich dat de eventbedrijven de filters eerst zelf moeten aanvullen vooraleer je als gebruiker resultaten kan zien. De komende weken en maanden vullen de toeleveranciers dan ook stelselmatig de filters aan zodat de zoekresultaten steeds relevanter en completer worden.

 

Heeft je bedrijf een vermelding in onze bedrijvengids? Meld je dan snel aan op onze site en vul de filters die van toepassing zijn op jouw vermelding aan.

 

Filters op verzoek
Heb jij nog een idee voor een zoekfilter die relevant kan zijn voor de hele eventsector? Laat het ons dan zeker even weten! We kunnen immers snel en eenvoudig nieuwe filtermogelijkheden introduceren.

31-10-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?
Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]