Parkingboys: parkeren en meer...Parkingboys: parkeren en meer...

Je kent ze wel: de sympathieke mannen en vrouwen van Parkingboys die je onmiddellijk wegwijs maken zodra je op een druk event op zoek gaat naar een parkeerplaatsje. Maar wist je ook dat Parkingboys veel meer doet dan je wijzen waar je moet parkeren?

 

Wat ooit begon als de weg wijzen op een parkeerterrein is ondertussen uitgegroeid tot een full service parkingaanbod dat veel ruimer gaat dan enkel het beheer van een parking.

 

Planning en meer…

Je kan beroep doen op de expertise van Parkingboys om parkingplannen voor je evenement uit te tekenen. Het parkeerbedrijf houdt rekening met de totale infrastructuur van de locatie en  de verkeersplannen en organiseert hiermee het totale parkinggebeuren. Wanneer een parking niet in de onmiddellijke nabijheid ligt van de eventlocatie, voorziet Parkingboys ook in shuttlediensten.

 

Verkeer en meer…

Verschillende organisatoren benutten de ervaring van de teamleaders van Parkingboys om het volledige verkeersgebeuren te  coördineren. Parkingboys centraliseert de samenwerking tussen de organisatie, de politiediensten en de medewerkers. Deze centralisatie maakt een snelle interventie mogelijk, moest dat nodig zijn. Daarbij komt dat het personeel van Parkingboys uiterst mobiel is dankzij Smart-autootjes, scooters en quads. Zo kunnen ze snel van het ene terrein naar het andere en collega's bijspringen.

 

Festivals en meer…

Parkingboys was deze zomer opnieuw aanwezig tijdens enkele grote festivals. Zowel de organisatoren van Graspop, Tomorrowland, Summerfestival als Laundry Day maakten gebruik van hun diensten. Maar niet alleen grote festivalorganisatoren zetten Parkingboys in. Ook evenementenbureaus, gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en publieke events hebben het volste vertrouwen in het Parkingboys-team. Zij weten dat Parkingboys hun bezoekers op een professionele en vriendelijke manier ontvangt. Dit geeft elk event al van voor het van start gaat, een echte meerwaarde.


www.parkingboys.be

advertorial30-10-2012

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe begin je je carrière als eventplanner?Hoe begin je je carrière als eventplanner?
GDPR en het verantwoordelijkheidsprincipeGDPR en het verantwoordelijkheidsprincipe
Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'
Advertenties

In de kijker

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Professional in het bouwen van tijdelijke event structuren.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 2. 16-11Radiotechnieker
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 3. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant