Vidi-Square zoekt grenzen opVidi-Square zoekt grenzen op

Al jaren na elkaar worden grenzen verlegd bij de presentatie van het nieuwe tv-seizoen. Vidi-Square zoekt samen met de tv-stations die grenzen op.

 

De creativiteit van de klant én de technische kennis van Vidi-Square zorgen telkens weer voor een verbluffend resultaat. Zo is er het nieuwe dagelijkse programma 'De Kruitfabriek' op de vernieuwde Belgischezender VIER. Het programma pakte groots uit en besloot enkel voor het beste te kiezen. De producers en lightdesigner kozen samen voor de grootste naadloze schermen: de Sharp 60".

 

Geen opdracht te moeilijk

"Toen een klant ons opbelde of we voor zijn exclusieve presentatie veertien HD20-projectoren konden leveren, kreeg hij onmiddellijk een positief antwoord. Er werd intern zelfs gestreden om deze moeilijke opdracht te mogen uitvoeren. Al onze techniekers houden van uitdagingen en gaan keer op keer mee in het verhaal, en overtreffen telkens de verwachtingen", vertelt Bruno Van Orshoven. 

 

Ander nieuws van Vidi-Square

Videokunstenaars van hoog niveau werden door de lokale musea in Grenoble uitgenodigd om er te exposeren. Omdat de musea enkel topkwaliteit wilden tonen, kozen ze voor de beste Barco-projectoren bij Vidi-Square. Resultaat: een verbluffende expo met enkel positieve reacties.

 

In de zomer van 2011 kwam Prince voor enkele concerten naar Gent. De concerten waren op enkele uren helemaal uitverkocht, aan show ontbrak het die avonden ontbreken. De organisatoren kozen voor twee grote LED-schermen van Vidi-Square naast het podium. De beelden op die LED-schermen werden geleverd door Fly Away, dat ook deel uitmaakt van de Vidi-Group. Vijf HD-camera's met telelenzen werden ingezet voor een sublieme captatie.


www.vidisquare.com

advertorial10-10-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Diskjockeys

Diskjockeys

Professionele diskjockeys voor een geslaagd feest.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]