Vidi-Square zoekt grenzen opVidi-Square zoekt grenzen op

Al jaren na elkaar worden grenzen verlegd bij de presentatie van het nieuwe tv-seizoen. Vidi-Square zoekt samen met de tv-stations die grenzen op.

 

De creativiteit van de klant én de technische kennis van Vidi-Square zorgen telkens weer voor een verbluffend resultaat. Zo is er het nieuwe dagelijkse programma 'De Kruitfabriek' op de vernieuwde Belgischezender VIER. Het programma pakte groots uit en besloot enkel voor het beste te kiezen. De producers en lightdesigner kozen samen voor de grootste naadloze schermen: de Sharp 60".

 

Geen opdracht te moeilijk

"Toen een klant ons opbelde of we voor zijn exclusieve presentatie veertien HD20-projectoren konden leveren, kreeg hij onmiddellijk een positief antwoord. Er werd intern zelfs gestreden om deze moeilijke opdracht te mogen uitvoeren. Al onze techniekers houden van uitdagingen en gaan keer op keer mee in het verhaal, en overtreffen telkens de verwachtingen", vertelt Bruno Van Orshoven. 

 

Ander nieuws van Vidi-Square

Videokunstenaars van hoog niveau werden door de lokale musea in Grenoble uitgenodigd om er te exposeren. Omdat de musea enkel topkwaliteit wilden tonen, kozen ze voor de beste Barco-projectoren bij Vidi-Square. Resultaat: een verbluffende expo met enkel positieve reacties.

 

In de zomer van 2011 kwam Prince voor enkele concerten naar Gent. De concerten waren op enkele uren helemaal uitverkocht, aan show ontbrak het die avonden ontbreken. De organisatoren kozen voor twee grote LED-schermen van Vidi-Square naast het podium. De beelden op die LED-schermen werden geleverd door Fly Away, dat ook deel uitmaakt van de Vidi-Group. Vijf HD-camera's met telelenzen werden ingezet voor een sublieme captatie.


www.vidisquare.com

advertorial10-10-2012

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?
To Pitch or not to Pitch - whitepaperTo Pitch or not to Pitch - whitepaper
Goldfish Industries breidt Party Rental sterk uitGoldfish Industries breidt Party Rental sterk uit
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-02Sales Support Medewerker Rental
  PresTop Rental
  Noord-Brabant
 2. 20-02Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Neder
  Libéma Sales bv
  Noord-Brabant
 3. 20-02Straffe planningsverantwoordelijke
  The Fungroup bvba
  Limburg