Verzekerd van een goed event!Verzekerd van een goed event!

No Risk Events verzekert verschillende feesten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Sterke dekkingen aan scherpe prijzen maken jouw event waterdicht en sluiten alle risico's uit.

 

Van 17 t.e.m. 21 oktober zal Amsterdam op zijn kop staan tijdens het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event. ADE is Europa's belangrijkste muziekconferentie voor elektronische muziek en het grootste clubfestival ter wereld. Er wordt kennis uitgewisseld, genetwerkt en muziekliefhebbers komen massaal samen om te feesten. Het evenement telt meer dan 800 artiesten en DJ's in 60 clubs in Amsterdam met in totaal ruim 140.000 bezoekers, waarvan 3.000 internationale muziekprofessionals.

 

"Waar dance evenementen georganiseerd worden, moet worden verzekerd. Verschillende risico's kunnen er namelijk voor zorgen dat de uitvoering van het evenement niet loopt zoals gepland. Met alle financiële gevolgen van dien. Om deze risico's af te dekken is het belangrijk om uw evenement te verzekeren. Tegen een relatief lage prijs kan je ervoor zorgen dat jouw productie waterdicht is. No Risk Events is dé partner in evenement verzekeringen en verzekert een groot aantal feesten tijdens ADE", aldus Alex van Poppel.

 

No Risk Events is gespecialiseerd in het verzekeren van verschillende soorten evenementen. Of je nu een muziekfestival, een bedrijfsevenement of een beurs organiseert, zij hebben een op maat gemaakte verzekering voor jou. Een breed scala aan dekkingen is bespreekbaar, bijvoorbeeld productiekosten, extreme weersomstandigheden en ongevallen. Uniek bij No Risk Events is de mogelijkheid om je winst te verzekeren! Omdat No Risk Events zich alleen op evenementen richt, bieden zij speciale kortingen en premies, die je bij andere verzekeraars niet vindt. Verzeker jouw evenement bij No Risk Events en maak gebruik van de beste dekkingen tegen voordelige tarieven.

 

Bekijk ook het interview over evenementenverzekeringen op eventplanner.tv!

advertorial18-09-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen