Eduard Hulskamp terug directeur bij Hulskamp

Eduard Hulskamp terug directeur bij Hulskamp

Opmerkelijk. Huidig president commissaris en eigenaar van Hulskamp Audiovisueel, Eduard Hulskamp, gaat zijn eigen bedrijf opnieuw leiden in de functie van algemeen direkteur. Hij wil de bedrijfscultuur herstellen en medewerkers inspireren.

 

In oktober 2008 heeft Eduard Hulskamp zijn managementtaken overgedragen aan een nieuw managementteam. Zelf werd hij benoemd tot president commisaris, voorzitter van de raad van commisarissen.

 

Leiderschap

"Door de statutaire wijziging in mijn functie als voorzitter van de raad van commisarissen, werd ik geacht alleen maar naar cijfers te kijken. In de 40 jaar dat ik ondernemer ben, heb ik een bijzondere bedrijfscultuur opgebouwd. Iets wat ik langzaam zag verdwijnen en wat een belangrijk fundament is voor onze organisatie. Ik zal de komende tijd wederom zelf meewerken om deze cultuur te herstellen en mijn medewerkers te inspireren", aldus Eduard Hulskamp.

 

Daarnaast wordt hij bijgestaan door twee managementteam leden. John Boek zal de functie van interim manager vervullen en Jack Davids is als operationeel manager verantwoordelijk voor alle operationele zaken.

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Monday
Meer weer

Vacatures