Haal meer uit je bedrijfsfiche

Haal meer uit je bedrijfsfiche

Heb je al een bedrijfsfiche op onze website? Met een paar eenvoudige tips haal je er nog meer uit!

 

Een bedrijfsfiche heeft sowieso een ROI om u tegen te zeggen. Niet verwonderlijk dat 98% van onze adverteerders zijn fiche elk jaar opnieuw verlengt en vaak zelfs uitbreidt. Met onderstaande tips haal je nog meer uit je vermelding:

 

  • Nodig je klanten uit een review te plaatsen
    Een tijd geleden lanceerden we als eerste website in de eventsector 'beoordelingen'. Beoordelingen zorgen voor een mooie score en vertrouwen bij potentiële klanten. Ze hebben als bijkomend effect dat je hoger in onze zoekresultaten staat. Beoordelingen bepalen natuurlijk niet alleen de volgorde, maar ze hebben er wel een invloed op. Ze zorgen naast een hogere ranking ook voor een hogere click-through naar je eigen website én een hogere conversie. Laat je inspireren door de lovende reviews over The Bartenders Company en stel je voor wat het effect zou zijn als jouw klanten zo over je schrijven. Wat houdt je dus nog tegen? Vraag je klanten vandaag nog een beoordeling te plaatsen. 
     
  • Plaats een link naar je bedrijfsfiche
    Het klinkt misschien als de omgekeerde wereld, maar een link van op je eigen website naar je bedrijfsfiche werkt wel degelijk. Je laat klanten en prospects zien dat je jouw marketing serieus neemt. Je bent immers aanwezig op het populairste online platform voor de eventsector in België en Nederland. Bovendien maak je het hen makkelijk een beoordeling te plaatsen (zie eerste tip). 
     
  • Houd je bedrijfsfiche actueel
    Controleer regelmatig of de gegevens op je bedrijfsfiche nog actueel zijn. Ben je verhuisd? Heb je een nieuw telefoonnummer? Log dan even in op onze website en pas onmiddellijk je gegevens aan. Ook de tekst en foto's van je bedrijfsfiche houdt je best actueel. 
     
  • Zet je bedrijfsfiche 'in de kijker'
    Wil je je bedrijf eens extra in de spotlights zetten? Kies dan voor de 'in de kijker' positie. Hiermee breng je jouw bedrijfsfiche een maand lang extra onder de aandacht bij de meer dan 125.000 opdrachtgevers en organisatoren die we elke maand bereiken. Je gaat bovendien ook eenmalig mee in onze nieuwsbrief naar 50.000 abonnees. Meer info over de advertentiemogelijkheden
     
  • Heb je een gratis bedrijfsfiche? Upgrade nu naar een PRO vermelding!
    Ja, een gratis bedrijfsfiche klinkt aanlokkelijk. Maar laat ons even eerlijk zijn: we bieden de gratis bedrijfsfiches aan om onze database zo volledig mogelijk te maken. Veel opdrachten haal je uit deze gratis vermelding echter niet. Prospects willen immers kunnen doorklikken naar jouw website, foto's en filmpjes bekijken, klikken op de advertenties die bovenaan de zoekresultaten staan, ... Dit zijn allemaal features van onze PRO vermeldingen. Je kan je gratis bedrijfsfiche makkelijk upgraden naar een PRO vermelding vanaf amper 190 euro per jaar! Dat is 15 euro per maand! Dat moet toch binnen je budget passen. Niet? Bovendien verdient 94% van onze adverteerders deze investering nog tijdens zijn campagne volledig terug. 72% geeft aan dat zelfs meer dan 5x te doen. Twijfel niet en maak nu meteen een professioneel bedrijfsprofiel aan op onze website.

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties