The Outsider Coast stelt nieuwe 'place-to-be' voor aan het strand

The Outsider Coast stelt nieuwe 'place-to-be' voor aan het strand

The Outsider Coast stelt met trots een spiksplinternieuwe beachclub voor in Westende. Het nieuwe gebouw beschikt over alle faciliteiten om jouw teamdag tot in de puntjes te verzorgen.

 

Wat dacht je van een teambuilding aan zee in alle comfort? Maak kennis met een aantal strand- en watersporten in een ontspannen sfeer. Wens je te zoeven over het strand tijdens een sessie zeilwagenrijden of ga je liever op het water voor een sessie golfsurfen of zeeraften? Toch liever met de ganse groep een beachtrophy organiseren op het strand?

 

The Outsider Coast regelt het voor jou. "Met meer dan 16 jaar ervaring, zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner aan de kust. Na wat inspanning en een verfrissing kun je nagenieten op het terras of aan de bar. Als afsluiter organiseren we een barbecue met uitzonderlijk zicht op zee", aldus Lisa Gouwy van The Outsider Coast.

www.theoutsidercoast.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures