Benji-Fun brengt The Voice van Vlaanderen naar hogere sferenBenji-Fun brengt The Voice van Vlaanderen naar hogere sferen

De finalisten van The Voice van Vlaanderen zweefden misschien al voordat ze op 10 maart in Hasselt de lucht in gingen, maar voor sommigen van hen was het optreden op een zwevend podium toch best een belevenis die voor extra adrenaline zorgde.

 

Met z'n vieren gingen ze van de grond voor 'The Voice in the Sky', samen met een 30-koppig publiek, en ze deden alle vier hun ding, op 40 meter hoogte. The Fungroup zorgde voor de logistieke organisatie van dit event. Stefan Kerkhofs: "Uiteraard zagen wij dit evenement onmiddellijk zitten. Wij hebben immers alles in huis om dit genre van kraanactiviteiten tot in de puntjes perfect in goede banen te leiden, zonder dat we daarbij onze 2 stokpaardjes uit het oog verliezen: exclusiviteit en veiligheid.

 

Na het stopzetten van de 'elastieken activiteiten' zijn we ons nog meer gaan specialiseren en perfectioneren in deze kraanactiviteiten. En dat we daar héél ver in kunnen gaan, toont ons aanbod aan mogelijkheden. Dinner in the Sky is intussen wereldwijd bekend. Maar behalve deze cateringformule zijn er ook nog de Sky-Watch, voor een uitzicht over de wijde omgeving, de Death-Riding en dus ook een vliegend podium dat boven het publiek zweeft of een zwevende tribune waarbij ook het publiek de lucht in gaat. In combinatie kan je met deze attracties natuurlijk de meest spectaculaire evenementen op poten zetten. En we willen ons zeker niet beperken tot louter de verhuur en de logistieke organisatie van de attracties. Ons team denkt creatief mee om elke activatie tot een geslaagd totaalconcept te maken."


www.fungroup.be

advertorial29-03-2012

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Zo help je je eventmarketingplan om zeep... (en hoe je dat voorkomt)Zo help je je eventmarketingplan om zeep... (en hoe je dat voorkomt)
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht