Benji-Fun brengt The Voice van Vlaanderen naar hogere sferenBenji-Fun brengt The Voice van Vlaanderen naar hogere sferen

De finalisten van The Voice van Vlaanderen zweefden misschien al voordat ze op 10 maart in Hasselt de lucht in gingen, maar voor sommigen van hen was het optreden op een zwevend podium toch best een belevenis die voor extra adrenaline zorgde.

 

Met z'n vieren gingen ze van de grond voor 'The Voice in the Sky', samen met een 30-koppig publiek, en ze deden alle vier hun ding, op 40 meter hoogte. The Fungroup zorgde voor de logistieke organisatie van dit event. Stefan Kerkhofs: "Uiteraard zagen wij dit evenement onmiddellijk zitten. Wij hebben immers alles in huis om dit genre van kraanactiviteiten tot in de puntjes perfect in goede banen te leiden, zonder dat we daarbij onze 2 stokpaardjes uit het oog verliezen: exclusiviteit en veiligheid.

 

Na het stopzetten van de 'elastieken activiteiten' zijn we ons nog meer gaan specialiseren en perfectioneren in deze kraanactiviteiten. En dat we daar héél ver in kunnen gaan, toont ons aanbod aan mogelijkheden. Dinner in the Sky is intussen wereldwijd bekend. Maar behalve deze cateringformule zijn er ook nog de Sky-Watch, voor een uitzicht over de wijde omgeving, de Death-Riding en dus ook een vliegend podium dat boven het publiek zweeft of een zwevende tribune waarbij ook het publiek de lucht in gaat. In combinatie kan je met deze attracties natuurlijk de meest spectaculaire evenementen op poten zetten. En we willen ons zeker niet beperken tot louter de verhuur en de logistieke organisatie van de attracties. Ons team denkt creatief mee om elke activatie tot een geslaagd totaalconcept te maken."


www.fungroup.be

advertorial29-03-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen