Nieuwe directeur CarréNieuwe directeur Carré

Koninklijk Theater Carré maakt bekend dat Madeleine van der Zwaan per 1 mei 2012 is benoemd tot algemeen directeur van Nederlands bekendste theater.

 

Hiermee volgt ze ad interim directeur Erik Gerritsen op. Madeleine van der Zwaan is momenteel Algemeen Directeur van Servex, onderdeel van NS met ruim 4.500 medewerkers en een retail portfolio van achttien merken. In deze positie heeft zij Servex significant laten groeien en het winkelaanbod op de Nederlandse stations succesvol uitgebreid met formules als Starbucks, Hema, Julia's, Rituals, Paperchase en vele anderen.

 

René Hooft Graafland, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Koninklijk Theater Carré: "We zijn zeer verheugd dat Madeleine van der Zwaan leiding gaat geven aan het Koninklijk Theater Carré. Zij combineert passie voor theater met ruime ervaring in het nationale en internationale bedrijfsleven. Madeleine heeft meerdere keren bewezen in staat te zijn om aanbod en klantverbetering te verbeteren, in combinatie met energiek leiderschap en een gezonde bedrijfsvoering. In ons jubileumjaar kijken wij terug op 125 mooie, succesvolle jaren Carré, maar dit is ook het moment om koers te bepalen voor de komende jaren. Madeleine zal een belangrijke rol spelen in het verwezenlijken van onze ambities voor de toekomst."

 

Madeleine van der Zwaan: "Het Koninklijk Theater Carré is een prachtig en krachtig theater, waar we iedere bezoeker elke keer opnieuw kunnen laten genieten van een onvergetelijke avond. Een magische ontmoetingsplek tussen topartiesten en hun publiek. Ik verheug me erop mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten om samen met het hele Carréteam en alle partners te bepalen hoe wij het succes van Carré de komende jaren verder kunnen uitbouwen, in dienst van publiek en artiesten."

10-03-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen