Nieuwe directeur CarréNieuwe directeur Carré

Koninklijk Theater Carré maakt bekend dat Madeleine van der Zwaan per 1 mei 2012 is benoemd tot algemeen directeur van Nederlands bekendste theater.

 

Hiermee volgt ze ad interim directeur Erik Gerritsen op. Madeleine van der Zwaan is momenteel Algemeen Directeur van Servex, onderdeel van NS met ruim 4.500 medewerkers en een retail portfolio van achttien merken. In deze positie heeft zij Servex significant laten groeien en het winkelaanbod op de Nederlandse stations succesvol uitgebreid met formules als Starbucks, Hema, Julia's, Rituals, Paperchase en vele anderen.

 

René Hooft Graafland, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Koninklijk Theater Carré: "We zijn zeer verheugd dat Madeleine van der Zwaan leiding gaat geven aan het Koninklijk Theater Carré. Zij combineert passie voor theater met ruime ervaring in het nationale en internationale bedrijfsleven. Madeleine heeft meerdere keren bewezen in staat te zijn om aanbod en klantverbetering te verbeteren, in combinatie met energiek leiderschap en een gezonde bedrijfsvoering. In ons jubileumjaar kijken wij terug op 125 mooie, succesvolle jaren Carré, maar dit is ook het moment om koers te bepalen voor de komende jaren. Madeleine zal een belangrijke rol spelen in het verwezenlijken van onze ambities voor de toekomst."

 

Madeleine van der Zwaan: "Het Koninklijk Theater Carré is een prachtig en krachtig theater, waar we iedere bezoeker elke keer opnieuw kunnen laten genieten van een onvergetelijke avond. Een magische ontmoetingsplek tussen topartiesten en hun publiek. Ik verheug me erop mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten om samen met het hele Carréteam en alle partners te bepalen hoe wij het succes van Carré de komende jaren verder kunnen uitbouwen, in dienst van publiek en artiesten."

10-03-2012

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!
Voor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beeldenVoor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beelden
Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nlPartners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]