De jacht is geopend...

De jacht is geopend...

Ben jij klaar voor een fascinerende Antwerp Fashion Hunt? Check dan even je haaktalent en je kennis over een Ionische, Dorische en Korinthische zuil. Als die nog up-to-date is, dan ben je aardig op weg om assistent te worden van Alexander, in het nieuwste en hipste teamspel bij JADA events: de Antwerp Fashion Hunt®.

 

De opdracht van de Antwerp Fashion Hunt® is de volgende: Alexander Goddaert is laatstejaarsstudent Mode en heeft hulp nodig. Voor zijn afstudeerproject, de jaarlijkse modeshow, zijn de 5 ontwerpen bijna klaar, alleen ontbreekt nog een Antwerpse touch. Via de Antwerp Fashion Hunt® gaat hij op zoek naar de assistent(en) want het ontbreekt hem aan tijd om zijn 5 silhouetten af te werken. Wie helpt zijn project tot een goed einde te brengen?

 

Voor wie

De Antwerp Fashion Hunt® kan gespeeld worden met zowel kleine als zeer grote groepen. Het spel is laagdrempelig en leent zich uitstekend voor een fun uitstap met klanten of medewerkers, voor een teambuilding of gewoon een fun netwerk-activiteit in Antwerpen met een stukje gezonde competitie. 

 

Hoe

De Antwerp Fashion Hunt® kent geen vast parcours en is daarom een strategisch spel. De teams kiezen zelf welke methode ze hanteren om de hoogste score te behalen, binnen een vooraf bepaalde tijdspanne. Je kan de lat hoog leggen door slechts 1 uur speeltijd te geven, maar je kan het ook rustiger aan doen en 3 uren nemen voor de Antwerp Fashion Hunt®  zodat je de prachtige binnenstad helemaal ontdekt.

 

 

Extra Fun

JADA events biedt dit uitgekiende spel aan met de mogelijkheid om acteurs in te schakelen of met steps of andere vervoersmiddelen de fun nog te verhogen. Daag ons uit en vraag nu nog een totaalvoorstel of alleen de Antwerp Fashion Hunt®.

 

Vraag nu vrijblijvend meer info over de Antwerp Fashion Hunt® via:

www.jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties