Benji-Fun en Stefan Kerkhofs, nog steeds alive & kickingBenji-Fun en Stefan Kerkhofs, nog steeds alive & kicking

In september vorig jaar nam Stefan Kerkhofs, na 21 jaar, afscheid van zijn allereerste Benji-Fun activiteit, het elastiekspringen, inclusief al zijn varianten. Meteen was het misverstand geboren dat Stefan op zijn lauweren zou gaan rusten. Niets is echter minder waar, integendeel!

 

De activiteiten 'met de elastiek' zullen dus in België (op een paar lopende contracten na) niet meer te beleven zijn. Maar Benji-Fun heeft best nog aardig wat andere spectaculaire attracties in huis. De nadruk ligt daarbij op kraanactiviteiten: de attractie zelf wordt met een kraan tot op een hoogte gebracht, waardoor de beleving een maximaal fun-gehalte krijgt! Zo is er de Sky-Watch, één van de kraanactiviteiten waarbij een platform op 45 meter hoogte aan 24 personen een adembenemend uitzicht biedt. Met de Death-Riding beleeft de deelnemer dan weer een ultieme kick door als een paracommando vanop 60 meter hoogte naar beneden te glijden.

 

En terwijl Stefan vorig jaar nog dacht alles gezien te hebben met Benji-Fun, is ondertussen zijn oog toch weer gevallen op een nieuwe, bijzonder spectaculaire attractie. Organisatoren en adrenalinefreaks zullen ongetwijfeld hun hart kunnen ophalen bij de voorstelling van deze primeur voor België!

 

Naast Benji-Fun huisvest de Fungroup ook nog de verhuurafdelingen Rent-a-Stage (podia), Rent-a-Limo (limousines), FUN-FUN (springkastelen, speciale attracties en feestmateriaal).

 

Maar hét paradepaardje van de Fungroup, waarmee Stefan Kerkhofs rond de wereld reist, is 'Dinner in the Sky'. Op dit moment gaat dit uniek, gastronomisch concept al in meer dan 40 landen van de grond. Als je in België eens wil gaan dineren op grote hoogte, dan kan je van 4 juni tot 1 juli terecht op 4 locaties in Brussel, tijdens Brusselicious. Een unieke kans om Brussels haute cuisine te ontdekken op een buitengewone manier. Wil je erbij zijn, dan is snel reserveren de boodschap, want de plaatsen zijn uiteraard beperkt.

 

Aan creativiteit ontbreekt het Stefan dus absoluut nog niet en op zijn lauweren rusten is zeker en vast nog niet voor de eerste jaren!


www.fungroup.be

advertorial14-01-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 3. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen