Van der Maarel verrast VIP's op NOTP met kleurrijk stylingconcept

Van der Maarel verrast VIP's op NOTP met kleurrijk stylingconcept

Voor het vierde jaar op rij heeft Van der Maarel Sfeermeesters de complete styling verzorgd van een van de VIP-ruimtes tijdens drie shows van Night of the Proms in het Antwerps Sportpaleis.

 

"Dit jaar heeft het creatief team gekozen voor een verfrissend concept met veel kleurrijke elementen hierin verwerkt, waaronder diverse florale eyecatchers. De unieke identiteit van het evenement werd in het concept doorvertaald aan de hand van stickertoepassingen met het herkenbare Night of the Proms logo en grote banners met afbeeldingen van artiesten. Ook heeft Van der Maarel exclusief voor Night of the Proms een hoog magenta-kleurig podium gebouwd, welke een opvallende eyecatcher was in het midden van de zaal en een mooi centraal platform vormde voor de muzikanten", aldus Wouter Schamphelaere (Zaakvoerder België).

 

Van der Maarel Sfeermeesters heeft de VIP's ook dit jaar weer weten te verrassen, getuige de vele positieve reacties van zowel organisators als gasten.

www.vandermaarel.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures