Huur een trendy nightclub voor je event

Huur een trendy nightclub voor je event

De Antwerpse nightclub PUBLIK heeft recentelijk een grondige face-lift gekregen en is volledig klaar om jouw gasten op een professionele manier te ontvangen voor al je evenementen.

 

"Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al jouw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, seminaries, persvoorstellingen, private parties en huwelijksfeesten", aldus Davy Luyten. "Deze loungy club, met een stijlvol en metropolitisch interieur, biedt onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement in het centrum van Antwerpen."

 

Trendy culinair

Niet alleen het interieur is volledig up-to-date. PUBLIK staat als evenementlocatie ook voor originaliteit qua foodconcepten. Diverse degustaties, workshops of originele amuses volgens de laatste trends, waarbij we het verrassingseffect willen maximaliseren binnen jouw budget.

 

Full service!

"PUBLIK bied je een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten", vertelt Davy. "Door het continue 'scouten' van nieuwe trends en vervolgens een vertaalslag te maken naar het evenementiële, zijn wij in staat om telkens weer originele en verrassende events te realiseren."

www.publik-rent.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures