3 iPad app's voor deelnemersregistratie3 iPad app's voor deelnemersregistratie

Weg met die papieren Excellijsten. Voortaan registreer jij de deelnemers van je event met je iPad.

 

We stellen hier drie handige evenementen app's voor.

 

1. myBanquet

Met deze app is opmaken van tafelplannen en toewijzen van gasten aan tafels een fluitje van een cent. Bovendien kan je makkelijk gegevens importeren uit spreadsheets. Een echte must voor o.a. wedding planners.

 

2. Guest List

Door zijn eenvoudige manier van werken een heel leuke app. Wijzigingen aanbrengen tot de minuut voor de start van je event kan heel gemakkelijk. Importeren vanuit Address Book vormt geen probleem. Of gegevens importeren uit Excel ook zo eenvoudig is, is niet zeker.

 

3. MyGuestlist

MyGuestlist is de iPad app van de online service MyGuestlist.com. Dit is de Lamborghini onder de softwaretools voor deelnemersregistratie. Deze tool zoekt zelfs de social media gegevens van je gasten of deelnemers op. Gratis is dit uiteraard niet. De iPad app zelf kan je wel downloaden zonder betalen. Maar voor het gebruik van de online service tel je gauw minstens 25$ per maand neer. Bovendien zouden, volgens de reviews in de app store, sommige features enkel in Australië beschikbaar zijn.

 

Het vermelden waard is zeker ook Guest List Manager, ontwikkeld door Hilton hotels. Event managers kunnen er deelnemerslijsten en kamerboekingen mee coördineren.

 

Deze iPad app's hebben wel hun beperkingen. Zo zijn ze uitermate geschikt voor kleinere events en privé-feesten. Maar voor heel grote evenementen maak je beter gebruik van meer professionele software.

19-09-2011

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Jens Koudstaal [KoudstaalEvents]Heel gaaf! Ik ga ze gelijk uitproberen!

2011-09-19 - 08:55uLees ook

TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?
TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Monday
 • Vandaag
 • Morgen
Meer weer

Vacatures

 1. 12-04AV planner en spin in het web
  Showdesign
  Gelderland
 2. 12-04Fulltime AV technicus – Techniek junkie
  Showdesign
  Gelderland
 3. 10-04Freelance spelbegeleider citygames
  Gevago bvba
  Limburg