Festivalzomer op volle toeren voor VeldemanFestivalzomer op volle toeren voor Veldeman

Regen of extreme zonneschijn? Elk jaar opnieuw vinden massa's festivalgangers beschutting in de tijdelijke structuren van Veldeman.

 

Of het nu over bekende mega-evenementen gaat, of over een beginnend festival, Veldeman levert steeds de gepaste accommodatie op maat van elk project! De structuren van Veldeman zullen deze zomer dan ook op een 15-tal grote en kleine festivals te zien zijn.

 

Zo zullen de meer dan 30.000 bezoekers van het Awakenings Festival de komende 3 jaar opnieuw verkoeling vinden in de 3 imposante TFS structuren en de Mexico tent, dé Veldeman festivalstructuren bij uitstek. Door hun enorme afmetingen en unieke vorm passen de Veldeman TFS structuren perfect in de sfeer van het festival. Bovendien blijven ze door hun zilveren buitenzijde en zwarte binnenkant koel, zelfs bij tropische temperaturen. De hoge vrije binnenruimte, gecombineerd met een standaard zwarte binnenkant, worden alom geprezen door tal van AV-firma's doordat akoestiek, belichting en speciale effecten hierin uitstekend tot hun recht komen.

 


Enkele sfeerbeelden.

 

Ook het Afro-Latino Festival doet in haar 13-jarige bestaan steeds beroep op de diensten van Veldeman. Het zwoele zomerweer lokte vorig jaar meer dan 22.000 feestvierders naar het 3-daagse multiculturele festival in Opitter (B). Afro-Latino is bovendien het eerste CO2-neutrale festival in de Benelux. Veldeman is dan ook terecht trots op de jarenlange persoonlijke band met dit evenement.

 

Organiseer je zelf een festival? Aarzel dan niet om Veldeman te contacteren voor een afspraak of een bezoek aan een evenement waar de festivalstructuren staan opgebouwd!


www.veldemangroup.be

advertorial15-06-2011

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?
The hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementenThe hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementen
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]