Sector van beurzen en tentoonstellingen vanaf nu verenigd in één federatieSector van beurzen en tentoonstellingen vanaf nu verenigd in één federatie

De beroeps- verenigingen Febelux en Expobel slaan de handen in elkaar. Het doel van hun fusie is het nog effectiever nastreven van hun gemeenschap- pelijke objectief: de promotie van (vak) beurzen en tentoonstellingen.

 

 

Febelux vertegenwoordigt beursorganisatoren (bijvoorbeeld het Autosalon, Batibouw, Foire de Libramont, ...) en uitbaters van beurscentra (Brussels Expo, Flanders Expo, Kortrijk Expo, Namur Expo, ...). Expobel verenigt dan weer de dienstenleveranciers voor deze sector (meubels, audiovisueel materiaal, planten, standenbouwers, ...). Febelux en Expobel constateerden dat, hoewel zij verschillende beroepen vertegenwoordigden, zij toch éénzelfde doel nastreefden. Voortaan spreken de twee federaties daarom met één stem. Om dit te verwezenlijken werd een nieuwe federatie in het leven geroepen: FEBELUX, Association for the Live Communication Industry.

 

Een nieuwe federatie betekent ook een nieuwe voorzitter: Pierre Hermant, algemeen directeur van het Autosalon, zal deze rol met volle overtuiging op zich nemen. De fusie moet leiden tot een vereenvoudigde administratie en meer efficiëntie bij de twee beroepsverenigingen.

27-05-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Event-materiaal delen: duurzaam en goedkoopEvent-materiaal delen: duurzaam en goedkoop
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen