Sector van beurzen en tentoonstellingen vanaf nu verenigd in één federatieSector van beurzen en tentoonstellingen vanaf nu verenigd in één federatie

De beroeps- verenigingen Febelux en Expobel slaan de handen in elkaar. Het doel van hun fusie is het nog effectiever nastreven van hun gemeenschap- pelijke objectief: de promotie van (vak) beurzen en tentoonstellingen.

 

 

Febelux vertegenwoordigt beursorganisatoren (bijvoorbeeld het Autosalon, Batibouw, Foire de Libramont, ...) en uitbaters van beurscentra (Brussels Expo, Flanders Expo, Kortrijk Expo, Namur Expo, ...). Expobel verenigt dan weer de dienstenleveranciers voor deze sector (meubels, audiovisueel materiaal, planten, standenbouwers, ...). Febelux en Expobel constateerden dat, hoewel zij verschillende beroepen vertegenwoordigden, zij toch éénzelfde doel nastreefden. Voortaan spreken de twee federaties daarom met één stem. Om dit te verwezenlijken werd een nieuwe federatie in het leven geroepen: FEBELUX, Association for the Live Communication Industry.

 

Een nieuwe federatie betekent ook een nieuwe voorzitter: Pierre Hermant, algemeen directeur van het Autosalon, zal deze rol met volle overtuiging op zich nemen. De fusie moet leiden tot een vereenvoudigde administratie en meer efficiëntie bij de twee beroepsverenigingen.

27-05-2011

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Bijzondere ontmoetingen creëer je bij JaarbeursBijzondere ontmoetingen creëer je bij Jaarbeurs
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen