Sector van beurzen en tentoonstellingen vanaf nu verenigd in één federatieSector van beurzen en tentoonstellingen vanaf nu verenigd in één federatie

De beroeps- verenigingen Febelux en Expobel slaan de handen in elkaar. Het doel van hun fusie is het nog effectiever nastreven van hun gemeenschap- pelijke objectief: de promotie van (vak) beurzen en tentoonstellingen.

 

 

Febelux vertegenwoordigt beursorganisatoren (bijvoorbeeld het Autosalon, Batibouw, Foire de Libramont, ...) en uitbaters van beurscentra (Brussels Expo, Flanders Expo, Kortrijk Expo, Namur Expo, ...). Expobel verenigt dan weer de dienstenleveranciers voor deze sector (meubels, audiovisueel materiaal, planten, standenbouwers, ...). Febelux en Expobel constateerden dat, hoewel zij verschillende beroepen vertegenwoordigden, zij toch éénzelfde doel nastreefden. Voortaan spreken de twee federaties daarom met één stem. Om dit te verwezenlijken werd een nieuwe federatie in het leven geroepen: FEBELUX, Association for the Live Communication Industry.

 

Een nieuwe federatie betekent ook een nieuwe voorzitter: Pierre Hermant, algemeen directeur van het Autosalon, zal deze rol met volle overtuiging op zich nemen. De fusie moet leiden tot een vereenvoudigde administratie en meer efficiëntie bij de twee beroepsverenigingen.

27-05-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen