Een betaalterminal op je event?

Een betaalterminal op je event?

Als organisator van evenementen richt je regelmatig betaalpunten in voor toegangstickets, drankbonnetjes en verkoopstanden op beurzen. Steeds minder mensen hebben echter cash geld op zak. Een mobiele betaal- terminal huren is de ideale oplossing!

 

Terminalverhuur is dé specialist wanneer het op verhuur van mobiele betaalterminals aankomt. Het bedrijf heeft een vijftigtal mobiele betaalterminals van het merk Vérifone in het aanbod. Deze handige mobiele terminal met printer werkt compleet autonoom, zonder telefoon of internetverbinding. De geïntegreerde datakaart werkt bovendien zowel in binnen- als buitenland.

 

"Terminalverhuur verwerkt alle aanvragen voor onder meer CCV klanten. Verder werken we samen met beursorganisaties die onze diensten aanbieden aan hun standhouders zoals Artexis, Kortrijk Xpo en Nekkerhallen", aldus Kristof Waelkens van Terminalverhuur.

 

De levering van terminals gaat snel en de verhuur –en transactiekosten zijn beperkt. Bovendien zijn elektronische betalingen een stuk veiliger dan cash geld in kas hebben. De terminals zijn overal inzetbaar ook in het buitenland voor beurzen.

www.terminalverhuur.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures