Grootste (mobiele) Kroonluchter van Europa in BarcelonaGrootste (mobiele) Kroonluchter van Europa in Barcelona

Op 20 oktober werd in El Museo Nacional de Arte de Cataluña (MNAC) in Barcelona de El Botón - MANGO Fashion Award uitgereikt. Speciaal voor deze unieke gelegenheid monteerde kroonluchter- verhuur.nl, in opdracht van Esma Proyectos, haar kroonluchter van 6.00 meter(!) hoog.

 

Voor het derde achtereenvolgende jaar worden de Mango Fashion Awards uitgereikt. Om het prachtige MNAC om te toveren tot een nog mooiere lokatie is de grootste (mobiele) kroonluchter van Europa opgehangen. Deze unieke Kroonluchter bracht extra luxe tijdens het Galadiner. Kroonluchterverhuur, onderdeel van Showlight bv, heeft 2 van deze exclusieve exemplaren in haar grote voorraad echt kristallen kroonluchters. Eerder al was de Super-Size kroonluchter te bewonderen tijdens de Amsterdamse Miljonair Fair, de Uitreiking van Die Goldene Feder (de belangrijkste Duitse Mediaprijs), en tal van luxe Gala's. Nooit eerder was de enorme kroonluchter te zien in Spanje.

 

De enorme kroonluchter weegt 500kg en is voorzien van duizenden grote kristallen. Een eigen technisch bouwteam van Kroonluchterverhuur zorgt voor de opbouw en afbouw van deze enorme zakkroonluchter.

 

De MANGO Fashion award (met een prijs van € 300.000,-) werd gewonnen door de Belgische ontwerpster Lena Lumelsky. Uit de tien finalisten werd zij gekozen door de Jury. Nu kan zij eindelijk haar droom verwezenlijken: haar eigen collectie presenteren in Parijs. Daarnaast bracht de spectaculaire avond tal van beroemdheden, zo waren Scarlett Johansson, Jean Paul Gaultier en Oscar de la Renta ook aanwezig.

25-10-2010

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLISTTIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST
Hoe maak jij het verschil met je event?Hoe maak jij het verschil met je event?
LT Series: De nieuwe revolutie in LEDwallsLT Series: De nieuwe revolutie in LEDwalls
Advertenties

In de kijker

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs medewerkers vertellen hun verhaal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 19-02Zelfstandig Elektromonteur / AV-technicus
  Mansveld Expotech
  Noord-Holland
 2. 19-02Zelfstandig Elektromonteur
  Mansveld Expotech
  Utrecht
 3. 19-02Rigger
  Mansveld Expotech
  Utrecht