Nieuw concept Dinner in the SkyNieuw concept Dinner in the Sky

Dinner in the Sky, het unieke concept waarbij je op duizelingwekkende hoogte kan dinneren bengelend aan een hijskraan, komt met een nieuwe generatie platform.

 

Op het nieuwe platform kan je dineren of een glaasje drinken met vrienden terwijl op de achtergrond djembé klinkt, je kunt een partijtje bridge of poker organiseren, aan een Chivas nippen en een echte havanna roken. Je kunt je wagen aan een spelletje baccarat en intussen genieten van dames die de cancan dansen, deelnemen aan een quiz of een talkshow die rechtstreeks vanuit de lucht wordt uitgezonden, een dj-sessie bijwonen... En dat alles op een hoogte van maar liefst 50 meter. Alles is mogelijk.

 

De nieuwste generatie Dinner in the Sky is immers uitgerust met een centraal platform waarrond ronde tafeltjes boven de afgrond zweven. Een unieke kick!

 

Meer dan 40 landen

Een surrealistisch verhaal: vier jaar geleden sloegen Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, en The Fun Group, een vereniging gespecialiseerd in attracties met hijskranen, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd. Vier jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada en binnenkort ook in Rusland, China en de Caraïben.

26-09-2010

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht