Nieuw concept Dinner in the Sky

Nieuw concept Dinner in the Sky

Dinner in the Sky, het unieke concept waarbij je op duizelingwekkende hoogte kan dinneren bengelend aan een hijskraan, komt met een nieuwe generatie platform.

 

Op het nieuwe platform kan je dineren of een glaasje drinken met vrienden terwijl op de achtergrond djembé klinkt, je kunt een partijtje bridge of poker organiseren, aan een Chivas nippen en een echte havanna roken. Je kunt je wagen aan een spelletje baccarat en intussen genieten van dames die de cancan dansen, deelnemen aan een quiz of een talkshow die rechtstreeks vanuit de lucht wordt uitgezonden, een dj-sessie bijwonen... En dat alles op een hoogte van maar liefst 50 meter. Alles is mogelijk.

 

De nieuwste generatie Dinner in the Sky is immers uitgerust met een centraal platform waarrond ronde tafeltjes boven de afgrond zweven. Een unieke kick!

 

Meer dan 40 landen

Een surrealistisch verhaal: vier jaar geleden sloegen Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, en The Fun Group, een vereniging gespecialiseerd in attracties met hijskranen, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd. Vier jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada en binnenkort ook in Rusland, China en de Caraïben.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties