Nieuw concept Dinner in the SkyNieuw concept Dinner in the Sky

Dinner in the Sky, het unieke concept waarbij je op duizelingwekkende hoogte kan dinneren bengelend aan een hijskraan, komt met een nieuwe generatie platform.

 

Op het nieuwe platform kan je dineren of een glaasje drinken met vrienden terwijl op de achtergrond djembé klinkt, je kunt een partijtje bridge of poker organiseren, aan een Chivas nippen en een echte havanna roken. Je kunt je wagen aan een spelletje baccarat en intussen genieten van dames die de cancan dansen, deelnemen aan een quiz of een talkshow die rechtstreeks vanuit de lucht wordt uitgezonden, een dj-sessie bijwonen... En dat alles op een hoogte van maar liefst 50 meter. Alles is mogelijk.

 

De nieuwste generatie Dinner in the Sky is immers uitgerust met een centraal platform waarrond ronde tafeltjes boven de afgrond zweven. Een unieke kick!

 

Meer dan 40 landen

Een surrealistisch verhaal: vier jaar geleden sloegen Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, en The Fun Group, een vereniging gespecialiseerd in attracties met hijskranen, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd. Vier jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada en binnenkort ook in Rusland, China en de Caraïben.

26-09-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen