De Boer wint Location Award

De Boer wint Location Award

De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor ondermeer grootschalige evenementen, won in het Olympiastadion in Berlijn een van de Location Awards die voor de eerste keer werden uitgereikt onder toonaangevende spelers in de Duitse eventsector.

 

Meer dan 300 gasten uit de evenementenbranche waren aanwezig op de prijsuitreiking van de Location Awards. De voorbije zes maanden werden 150 kandidaturen ingestuurd. In een open online voting werden meer dan 10.000 stemmen uitgebracht. Daaruit werden de 18 beste locaties weerhouden, onderverdeeld in 6 categorieën.

 

Een vakjury bestaande uit Michael Hosang (IST – Studie-instituut voor Communicatie), Lothar Biedermann (Event Partner) en Hans Schriever (Schriever.AG), selecteerde op basis van duidelijke criteria de beste locaties van het land.

 

In de categorie 'Mobile Locations' werd De Boer Group de winnaar van de award. Arnout de Hair, Chief Logistics Officer, nam voor De Boer Group de award in ontvangst: "In onze vestiging in Recklinghäuser werken we met een ervaren team consistent aan de uitvoering van kwaliteitsprojecten. We zijn dan ook bijzonder trots dat we in het 'geboortejaar' van deze awards al meteen tot de bekroonde ondernemingen behoren. Zeker een motivatie om verder te gaan op de ingeslagen weg!"

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures