Bepaal zelf de prijs van je volgende eventBepaal zelf de prijs van je volgende event

Gelegen op de heuvels van de Thermale stad Spa verwelkomt het Radisson Blu Balmoral hotel je in een natuurlijke omgeving, omringd door uitgestrekte bossen.

 

Het hotel is gelegen naast de beroemde golf course 'Royal Golf Club des Fagnes', heeft 106 gerenoveerde kamers, een privé Wellness centrum met zwembad, een uniek restaurant met eigen 'rôtissoire' en beschikt over 6 voledig vernieuwde zalen met een totaal van 370 m2. Al onze gasten kunnen rekenen op een unieke ervaring en een 'Yes I can' attitude.

 

Stuur vandaag nog je aanvraag door voor jouw volgende meeting, seminarie, teambuilding, eindejaarscocktail en/of bedrijfsuitje, en profiteer van een super aanbod! Je bepaalt zelf de prijs die je wil betalen. Radisson Blu Balmoral hotel zorgt ervoor dat je budget gerespecteerd wordt binnen de industry standards en bezorgt je een onvergeetelijk moment. Ga vlug na naar de actie-site: Make us an offer we can not resist!

 

Spa is meer en meer het visite kaartje aan het worden voor de bedrijfswereld voor het houden van incentives en de combinatie van meetings en ontspannende activiteiten. Het plaatje kan gaan van het bijwonen van de Formule 1 Spa-Francorchamps race of de 24 uren van Spa tot teambuilding activiteiten in de bossen of rivieren gecombineerd met golf, gastronomie en wellness.


www.radissonblu.com/balmoralhotel-spa

03-09-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen