Unieke lockerwagen in gebruik genomenUnieke lockerwagen in gebruik genomen

Lockerman heeft de eerste Lockerwagen in Nederland officieel geopend. Hiermee kan het bedrijf op professionele wijze lockers aanbieden bij evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten.

 

Lockerman is een jaar actief op de evenementenmarkt en specialiseert zich in het verhuren van lockers op locatie. "In een jaar tijd hebben we drie varianten ontwikkelt. Zo verhuren wij tot nu toe lockerunits (met 500 vakken) voor een langere periode en verhuren wij lockers die vast op pallets (50 vakken) staan, per dag, week of maand. Naast deze varianten nu dus de lockerwagen", aldus Edwin Putman van Lockerman.

 

De brede paden en lage instap maken de wagen erg gebruiksvriendelijk. Alle lockers zijn voorzien van een muntslot, wij werken niet met een borg, bezoekers kunnen na het legen van de locker meteen naar huis. De presentatie van de wagen mag er ook zijn, het is een echte blikvanger op een evenement.

 

"Dit alles zetten wij voor een scherpe prijs in de markt. Dit seizoen staan we al op tal van evenementen uiteenlopend van hardloopwedstrijden tot grote publieksevenementen al zijn er nog enkele weekenden vrij", gaat Edwin verder. "Lockerman wil graag een totaal aanbieder worden in het verhuren van lockers op evenementen. Wij zullen binnenkort ook compacte units van 24 vakken presenteren. Deze kunnen bijna overal worden geplaatst voor o.a artiesten, vrijwilligers, organisators, beveiliging, vip gasten, enz."


www.lockerman.nl

18-06-2010

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe 'gamificeer' je de leerervaring voor je bezoekers?Hoe 'gamificeer' je de leerervaring voor je bezoekers?
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen
 2. 08-12Field Coördinator Antwerpen
  MaisonRouge
  Antwerpen
 3. 07-12Accountmanager / Sales Binnendienst
  1931 Congrescentrum...
  Noord-Brabant