Seminaries & congressen, één adres aan de kust: Het Witte Paard

Seminaries & congressen, één adres aan de kust: Het Witte Paard

Het Witte Paard Facility Center is een nieuwe en aangename locatie voor een succesvolle organisatie van uw seminarie of congres.

 

Zowel voor een vergadering, trainingsessie, presentatie productvoorstelling of kick-off meeting biedt het Witte Paard Facility Center je een uitstekend kader met aangepaste infrastructuur.

 

Je kan kiezen uit drie zalen van diverse afmetingen voor kleine en grote gezelschappen.  "We beschikken over audiovisueel en ander materiaal, alsook draadloos internettoegang. Onze 'all in meeting formules' maken het makkelijk om jouw zakelijke bijeenkomst volledig naar wens te organiseren. Uiteraard zijn ook aangepaste formules mogelijk. Tenslotte kan je jouw evenement combineren met een overnachting in ons Pantheon Palace **** hotel", aldus Ben Van den Keybus (Witte Paard).

 

Om het nuttige aan het aangename te koppelen kan er aansluitend aan jouw seminarie of congres ook voor meer actieve teambuilding programma's gekozen worden. "Onze samenwerking met ervaren event-partners staat garant voor een onberispelijke organisatie van jouw 'meetcentive'."

 

Combinatie met revueshow

'Het Witte Paard' biedt bedrijven een onvergetelijke avond na een congres of seminarie met zijn spannend VIP arrangement. Hierbij combineer je de show met een diner vooraf, dranken tijdens en na afloop van de voorstelling.

 

"Zowel voor kleine als grote groepen zijn aangepaste ruimtes beschikbaar. Zo kan je een tafel reserveren in het bijhorende restaurant 'De Kotee Jardin', maar ook één van de multifunctionele zalen binnen het Witte Paard complex boeken. Vooraf word je ontvangen in een speciaal gereserveerde ruimte waar het aperitief aangeboden wordt. Daarna brengt een klasse-driegangenmenu met aangepaste wijnen onze gasten in de enthousiaste sfeer om de show bij te wonen. Hierbij word je persoonlijk begeleid naar de mooiste plaatsen in de zaal en zorgt Het Witte Paard Facility Center ervoor dat het de groep tijdens de show aan niets ontbreekt."

 

Geniet van een compleet verzorgde avond, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

www.witte-paard.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures