Nieuwste foto-rage komt overwaaien uit US

Nieuwste foto-rage komt overwaaien uit US

Op bijzondere momenten willen mensen graag iets vastgelegd hebben als herinnering. Dit begon al eeuwen geleden met hiërogliefen later met de schilderkunst en daarna de fotografie.

 

(Event)fotografie heeft de laatste jaren een razend snelle ontwikkeling doorgemaakt. Van lichtgevoelige filmpjes tot polaroid tot de hedendaagse camera. Iedereen beschikt tegenwoordig over een compact camera of een telefoon met ingebouwde camera, het nadeel is dat je zelf niet mee op de foto staat. De nieuwste rage uit die komt overwaaien uit de US biedt hiervoor een oplossing...

 

Pasfotohokje

De Fotobox heeft alle goede eigenschappen van een pasfotohokje, samengevoegd tot een uniek nieuw product. Het pasfotohokje nieuwe stijl! Samen op de foto op ontspannen wijze en direct afgedrukt op echt fotopapier met een persoonlijk ontworpen lay-out waarin de foto's geplaatst worden.

 

Gastenboek

Niet alleen als persoonlijke noot maar ook als blijvende herinnering zijn de foto's uit De Fotobox erg leuk! De foto's uit kunnen worden geleverd als afdruk of als digitaal bestand op CD-rom.

 

Marketing

De Fotobox is eveneens uitermate geschikt voor verschillende marketing doeleinden. Omdat elk ontwerp mogelijk is voor het gebruik van foto's; is het geen enkel probleem om logo of bedrijfskenmerken te gebruiken op lay out. De foto's kunnen ook nog worden voorzien van bepaalde effecten of over-lay's zoals bubbels, sterren, ...

 

De Fotobox

De Fotobox is een activiteit van Rogier Visser Fotografie Den Haag. Rogier Visser Fotografie verzorgt onder andere fotowerk voor bruiloft, familie, Portret en evenementen in binnen en buitenland. Naast fotografische werkzaamheden verzorgt Rogier Visser Fotografie ook afdrukken op fotopapier, albums en op Canvas in eigen beheer. Op die wijze is het mogelijk om de kwaliteit constant op hoog niveau te houden en snel te kunnen leveren.

 

Chroma key effecten

De Fotobox is ook voorzien van software voor het maken van foto's met chroma key effecten. Zo is het mogelijk om de geportretteerden te plaatsen op verschillende achtergronden. Hierbij kan je denken aan een tropisch strand, de tweede kamer, het bos, in een opslagloods, .... Bedenk het en het is mogelijk.

www.defotobox.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures