Nieuwste foto-rage komt overwaaien uit USNieuwste foto-rage komt overwaaien uit US

Op bijzondere momenten willen mensen graag iets vastgelegd hebben als herinnering. Dit begon al eeuwen geleden met hiërogliefen later met de schilderkunst en daarna de fotografie.

 

(Event)fotografie heeft de laatste jaren een razend snelle ontwikkeling doorgemaakt. Van lichtgevoelige filmpjes tot polaroid tot de hedendaagse camera. Iedereen beschikt tegenwoordig over een compact camera of een telefoon met ingebouwde camera, het nadeel is dat je zelf niet mee op de foto staat. De nieuwste rage uit die komt overwaaien uit de US biedt hiervoor een oplossing...

 

Pasfotohokje

De Fotobox heeft alle goede eigenschappen van een pasfotohokje, samengevoegd tot een uniek nieuw product. Het pasfotohokje nieuwe stijl! Samen op de foto op ontspannen wijze en direct afgedrukt op echt fotopapier met een persoonlijk ontworpen lay-out waarin de foto's geplaatst worden.

 

Gastenboek

Niet alleen als persoonlijke noot maar ook als blijvende herinnering zijn de foto's uit De Fotobox erg leuk! De foto's uit kunnen worden geleverd als afdruk of als digitaal bestand op CD-rom.

 

Marketing

De Fotobox is eveneens uitermate geschikt voor verschillende marketing doeleinden. Omdat elk ontwerp mogelijk is voor het gebruik van foto's; is het geen enkel probleem om logo of bedrijfskenmerken te gebruiken op lay out. De foto's kunnen ook nog worden voorzien van bepaalde effecten of over-lay's zoals bubbels, sterren, ...

 

De Fotobox

De Fotobox is een activiteit van Rogier Visser Fotografie Den Haag. Rogier Visser Fotografie verzorgt onder andere fotowerk voor bruiloft, familie, Portret en evenementen in binnen en buitenland. Naast fotografische werkzaamheden verzorgt Rogier Visser Fotografie ook afdrukken op fotopapier, albums en op Canvas in eigen beheer. Op die wijze is het mogelijk om de kwaliteit constant op hoog niveau te houden en snel te kunnen leveren.

 

Chroma key effecten

De Fotobox is ook voorzien van software voor het maken van foto's met chroma key effecten. Zo is het mogelijk om de geportretteerden te plaatsen op verschillende achtergronden. Hierbij kan je denken aan een tropisch strand, de tweede kamer, het bos, in een opslagloods, .... Bedenk het en het is mogelijk.


www.defotobox.nl

03-06-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Rotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatieRotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatie
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen