Nieuwe dubbeldeks eventstructuurNieuwe dubbeldeks eventstructuur

De Boer introduceert een nieuwe dubbeldeks evenementen- structuur: de Premier. De internationale première van dit nieuwe product zal plaatsvinden tijdens het Barcelona Open BancoSabadell tennistornooi.

 

De Premier is een modulair platform dat stand-alone geplaatst kan worden of met andere accommodaties bovenop, variërend van punttenten tot Alu Hallen. Hierdoor heeft de klant een grote keuzevrijheid bij de invulling van de eerste etage. De accommodatie is opgebouwd uit modules van 5 x 5 meter en is verkrijgbaar in breedtes van 10, 15 en 20 meter. De lengte kan onbeperkt uitgebreid worden. Bij de langsgevelzijden kan optioneel een extra balkon (breedte 2,5 meter) worden aangebouwd. Voor de Premier zijn binnen- en buitentrappen beschikbaar. Helemaal rondom de eerste verdieping bevindt zich een stijlvol glazen hekwerk.

 

De Premier is voorzien van een Vista-façade met horizontaal geplaatste panelen en sluit daardoor perfect aan bij de Vista-productlijn die De Boer in 2009 introduceerde. Deze nieuwe façade heeft een verbeterde luchtdichtheid en is voorzien van lichtgewicht sandwichpanelen waardoor ook de isolatie werd verbeterd. Ten slotte is de Premier ook nog voorzien van een geïntegreerd afwateringssysteem.

23-04-2010

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Adverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakitAdverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakit
Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen