Nieuwe dubbeldeks eventstructuurNieuwe dubbeldeks eventstructuur

De Boer introduceert een nieuwe dubbeldeks evenementen- structuur: de Premier. De internationale première van dit nieuwe product zal plaatsvinden tijdens het Barcelona Open BancoSabadell tennistornooi.

 

De Premier is een modulair platform dat stand-alone geplaatst kan worden of met andere accommodaties bovenop, variërend van punttenten tot Alu Hallen. Hierdoor heeft de klant een grote keuzevrijheid bij de invulling van de eerste etage. De accommodatie is opgebouwd uit modules van 5 x 5 meter en is verkrijgbaar in breedtes van 10, 15 en 20 meter. De lengte kan onbeperkt uitgebreid worden. Bij de langsgevelzijden kan optioneel een extra balkon (breedte 2,5 meter) worden aangebouwd. Voor de Premier zijn binnen- en buitentrappen beschikbaar. Helemaal rondom de eerste verdieping bevindt zich een stijlvol glazen hekwerk.

 

De Premier is voorzien van een Vista-façade met horizontaal geplaatste panelen en sluit daardoor perfect aan bij de Vista-productlijn die De Boer in 2009 introduceerde. Deze nieuwe façade heeft een verbeterde luchtdichtheid en is voorzien van lichtgewicht sandwichpanelen waardoor ook de isolatie werd verbeterd. Ten slotte is de Premier ook nog voorzien van een geïntegreerd afwateringssysteem.

23-04-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen