Originele Walking Dinner als teambuildingOriginele Walking Dinner als teambuilding

Wil je met jouw bedrijfsteam of met jouw vriendengroep dit jaar eens iets anders dan een ganse avond op dezelfde stoel naast dezelfde mensen dineren?

 

Wel, dan kan Bene-events je daarbij helpen. Met de spannende en verrassende 'Walking Dinner' combineer je een leuke stadswandeling met dineren in verschillende restaurants. Elke gang in een ander restaurant uiteraard, maar je weet op voorhand niet in welk restaurant. Kom je op tijd bij het restaurant waar jouw hoofdgerecht staat?

Midden in het centrum van Turnhout word je door het Bene-events team ontvangen. Jouw gezelschap wordt vervolgens in kleinere teams verdeeld. Gewapend met een routeboek wandel je langs verschillende highlights in Turnhout en moet je al puzzelend het restaurant zien te vinden waar je tafel met het voorgerecht gedekt staat. Na het voorgerecht vervolg je jouw pad door de binnenstad langs diverse bekende monumenten en bezienswaardigheden en door allerlei vragen en opdrachten juist op te lossen kom je te weten in welke gelegenheid je verwacht wordt voor het hoofdgerecht. Ook voor het desert ga je weer op pad en kraak je verschillende codes om het laatste restaurant te vinden. Welk team beantwoordt onderweg de meeste vragen goed en zal gehuldigd worden als 'Dinner-Winner'?

Bene-events organiseert 'Walking Dinner' standaard in Turnhout, hoofdstad van De Kempen. Verder organiseert Bene-events ook andere concepten zoals oa. Het Spel Zonder Grenzen, The Walking Dinner, Eeuwig Beroemd, De Zeskamp, De Quad-Decathlon, Het Moordspel, Speurlock Holmes, The Mystery Man en De Oriëntatietocht.


www.bene-events.be

16-03-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]