Nieuw teambuilding concept: CIA UndercoverNieuw teambuilding concept: CIA Undercover

'CIA Undercover' is een aantrekkelijk outdoorprogramma (normaal ½ dag) voor groepen van 10 tot 50 deelnemers. Het is een leuk, spannend en bloedstollend teambuildingsspel voor zowel jong als oud, voor zowel sportief als minder sportief.

 

Sinds jaar en dag voert de geheime dienst van de 'United CIA' in dit land een ware strijd tegen de illegale drugstraffic en wapenhandel. Kruip mee in de huid van deze geheime dienst en help hen om het criminele netwerk te ontrafelen en de absolute topgangster 'Belhiraj' te vinden. Via het oplossen van raadsels en vragen, het verdienen van tips door opdrachten, ... tracht je zo snel mogelijk alle informatie te verzamelen om de exacte schuilplaats van de meest gezochte crimineel ter wereld te vinden! De opdrachten tijdens dit spel zijn dus enorm gevarieerd, soms gymnastiek voor lijf en leden en soms gymnastiek voor de grijze hersencellen. Wie weet deze hersenbrekende strijd winnend af te sluiten?

 

Het programma biedt voor elk wat wils. Fanatieke en sportieve deelnemers komen aan hun trekken door het uitvoeren van de teambuildingsproeven en het kraken van verschillende codes. Ook de minder fanatieke en 'slimme' deelnemers worden automatisch bij het spel betrokken door de verscheidenheid van vragen en raadsels die tot de oplossing leiden.

 

Bene-events organiseert 'CIA Undercover' standaard in Lichtaart in de Antwerpsen Kempen (omgeving Bobbejaanland). Verder organiseert Bene-events ook andere concepten zoals oa. Het Spel Zonder Grenzen, The Walking Dinner, Eeuwig Beroemd, De Zeskamp, De Quad-Decathlon, Het Moordspel, Speurlock Holmes, The Mystery Man en De Oriëntatietocht.


www.bene-events.be

advertorial18-02-2010

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen
 2. 08-12Field Coördinator Antwerpen
  MaisonRouge
  Antwerpen
 3. 07-12Accountmanager / Sales Binnendienst
  1931 Congrescentrum...
  Noord-Brabant