Nieuw teambuilding concept: CIA UndercoverNieuw teambuilding concept: CIA Undercover

'CIA Undercover' is een aantrekkelijk outdoorprogramma (normaal ½ dag) voor groepen van 10 tot 50 deelnemers. Het is een leuk, spannend en bloedstollend teambuildingsspel voor zowel jong als oud, voor zowel sportief als minder sportief.

 

Sinds jaar en dag voert de geheime dienst van de 'United CIA' in dit land een ware strijd tegen de illegale drugstraffic en wapenhandel. Kruip mee in de huid van deze geheime dienst en help hen om het criminele netwerk te ontrafelen en de absolute topgangster 'Belhiraj' te vinden. Via het oplossen van raadsels en vragen, het verdienen van tips door opdrachten, ... tracht je zo snel mogelijk alle informatie te verzamelen om de exacte schuilplaats van de meest gezochte crimineel ter wereld te vinden! De opdrachten tijdens dit spel zijn dus enorm gevarieerd, soms gymnastiek voor lijf en leden en soms gymnastiek voor de grijze hersencellen. Wie weet deze hersenbrekende strijd winnend af te sluiten?

 

Het programma biedt voor elk wat wils. Fanatieke en sportieve deelnemers komen aan hun trekken door het uitvoeren van de teambuildingsproeven en het kraken van verschillende codes. Ook de minder fanatieke en 'slimme' deelnemers worden automatisch bij het spel betrokken door de verscheidenheid van vragen en raadsels die tot de oplossing leiden.

 

Bene-events organiseert 'CIA Undercover' standaard in Lichtaart in de Antwerpsen Kempen (omgeving Bobbejaanland). Verder organiseert Bene-events ook andere concepten zoals oa. Het Spel Zonder Grenzen, The Walking Dinner, Eeuwig Beroemd, De Zeskamp, De Quad-Decathlon, Het Moordspel, Speurlock Holmes, The Mystery Man en De Oriëntatietocht.


www.bene-events.be

advertorial18-02-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen