CLC en VECTA fuseren

CLC en VECTA fuseren

Tijdens de Buitengewone Algemene Leden Vergadering van het CLC (Centrum voor Live Communication) op 9 december in het RAI Elicium in Amsterdam zijn de leden van CLC unaniem akkoord gegaan met het voorstel om per 1 januari 2010 te fuseren met branchevereniging VECTA.

 

Dit was voor voorzitter Riemer Rijpkema de reden om te spreken van een buitengewone vergadering in twee betekenissen van het woord: buitengewoon omdat het niet de reguliere jaarvergadering betrof, maar vooral buitengewoon vanwege de positieve stemming die de vergadering uitstraalde en het vertrouwen dat werd uitgesproken.

 

Tijdens de vorige Buitengewone Algemene Leden Vergadering, op 28 september 2009 in Madurodam, hadden de leden het bestuur reeds gemachtigd om de fusieplannen nader uit te werken en tevens een aantal vragen voorgelegd. Na beantwoording van deze vragen, die o.a. gingen over de borging van de CAO Tentoonstellingsbedrijven, de naam van de fusievereniging, de deelname aan het VECTA Garantiefonds door CLC-leden en de contributiestructuur werden de door de notaris opgestelde fusiedocumenten ter stemming voorgelegd. Het fusieplan en alle daarbij behorende documenten werden unaniem door de Ledenvergadering aangenomen. Dit betekend dat de nieuwe vereniging vanaf 1 januari 2010 een feit is.

Bron: vecta.nl

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Monday
Meer weer

Vacatures