De Boer bouwt en loopt Amsterdam Marathon

De Boer bouwt en loopt Amsterdam Marathon

De 34ste editie van de Amsterdam Marathon heeft met 26.000 inschrijvingen alle records gebroken. Daarvan zijn ruim 9000 lopers afkomstig uit 75 landen buiten Nederland.

 

Ook De Boer is dit jaar weer prominent aanwezig in Amsterdam als leverancier van alle tijdelijke accommodaties. Maar dat is niet alles; twee teams van De Boer zullen ook meelopen in de Bedrijven Estafette Marathon.

 

Voor het vierde jaar staat de Amsterdam Bedrijven Estafette Marathon op het programma. De deelnemende ploegen genieten van enkele exclusieve voordelen, waaronder een ontvangst in een luxe-accommodatie van De Boer op het voorplein van het Olympisch Stadion. Onder de in totaal 1200 m² die De Boer voor deze 34e editie van het sportieve evenement heeft gebouwd, vallen ook de tijdelijke ruimtes voor de inschrijvingen, de EHBO en de kleedkamers.

 

Cees Pronk, Adjunct-Directeur van de Stichting Sportevenementen Le Champion, omschrijft het zo: "De combinatie vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit van De Boer passen uitstekend bij een internationaal topevenement zoals de Amsterdam Marathon."

 

Kirsten Rooth, Senior Project Manager bij De Boer, verklaart: "Al jarenlang zijn wij verbonden met de Amsterdam Marathon. We denken actief mee met de organisatie teneinde het concept ieder jaar verder te verbeteren en te verfijnen. We zijn dan ook erg trots dat Le Champion opnieuw voor De Boer heeft gekozen en we zetten onze samenwerking met veel plezier voort."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties