1ste virtuele beurs- en congrescentrum in 3D1ste virtuele beurs- en congrescentrum in 3D

Het Europese bedrijf ExpoPolis lanceert het eerste driedimensionale (3D) beurs- en congrescentrum.

 

Dit virtuele complex, dat gebruik maakt van zeer geavanceerde technologie, is helemaal in lijn met de moderne samenleving van vandaag. ExpoPolis biedt de ideale oplossing voor exposanten en bezoekers met een complete portfolio aan diensten en prestaties rond de organisatie van virtuele congressen en beurzen: kostenbesparend, zonder grenzen en zonder negatieve gevolgen voor het milieu.

 

 

ExpoPolis maakt gebruik van technologie die tot nu toe nergens anders ter wereld is gebruikt. Resultaat van jarenlang onderzoek in de B2B en B2C wereld, vraagt de 3D-technologie gekozen door ExpoPolis geen specifieke IT-vereisten. Hij is eveneens beschikbaar in 2D en dus toegankelijk voor iedereen. De aantrekkelijke interface vergemakkelijkt de navigatie.

 

ExpoPolis is ontworpen door de beroemde Duitse architect Jürgen Mayer H., ook bekend als de “ontdekkingsreiziger van de ruimte”. Het futuristische, organische gebouw bestaat uit 8 paviljoenen, elk toegewijd aan een verschillende sector, en kan een oneindig aantal beurzen ontvangen. Zowel aan de binnen- als de buitenkant is de aanblik verbluffend. De virtuele structuur, die steunt op zachte, afgeronde vormen, is absoluut een lust voor het oog en zal met de tijd mee evolueren.

26-09-2009

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen