1ste virtuele beurs- en congrescentrum in 3D

1ste virtuele beurs- en congrescentrum in 3D

Het Europese bedrijf ExpoPolis lanceert het eerste driedimensionale (3D) beurs- en congrescentrum.

 

Dit virtuele complex, dat gebruik maakt van zeer geavanceerde technologie, is helemaal in lijn met de moderne samenleving van vandaag. ExpoPolis biedt de ideale oplossing voor exposanten en bezoekers met een complete portfolio aan diensten en prestaties rond de organisatie van virtuele congressen en beurzen: kostenbesparend, zonder grenzen en zonder negatieve gevolgen voor het milieu.

 

 

ExpoPolis maakt gebruik van technologie die tot nu toe nergens anders ter wereld is gebruikt. Resultaat van jarenlang onderzoek in de B2B en B2C wereld, vraagt de 3D-technologie gekozen door ExpoPolis geen specifieke IT-vereisten. Hij is eveneens beschikbaar in 2D en dus toegankelijk voor iedereen. De aantrekkelijke interface vergemakkelijkt de navigatie.

 

ExpoPolis is ontworpen door de beroemde Duitse architect Jürgen Mayer H., ook bekend als de “ontdekkingsreiziger van de ruimte”. Het futuristische, organische gebouw bestaat uit 8 paviljoenen, elk toegewijd aan een verschillende sector, en kan een oneindig aantal beurzen ontvangen. Zowel aan de binnen- als de buitenkant is de aanblik verbluffend. De virtuele structuur, die steunt op zachte, afgeronde vormen, is absoluut een lust voor het oog en zal met de tijd mee evolueren.

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Wednesday
Meer weer

Vacatures