Feestneus zoekt artiestFeestneus zoekt artiest

Gent gaat op zoek naar podiumtalent. Niet dat de stad een echt tekort aan talent allerhande heeft, integendeel zelfs, maar Dienst Kunsten wil het almaar toenemende aantal buurt- en straatfeesten gebruiken om nieuwe podia te creëren.

 

Voor de derde maal op rij organiseert de Dienst Kunsten de actie "Feestneus zoekt artiest/ Artiest zoekt feestneus", waarbij beginnend Gents (podium)talent in contact wordt gebracht met organisatoren van buurt- en straatfeestjes. En omgekeerd.

 

 

De inschrijvingsperiode voor de artiesten loopt van 30 april tot 29 mei. Met deze artiesten stellen we een gevarieerde pool samen over uiteenlopende genres en stijlen heen. Het aanbod van de door een professionele jury geselecteerde solo-artiesten of groepen wordt dan gebundeld in een handzame brochure waaruit organisatoren gedurende een jaar maximaal twee maal een act kunnen kiezen. De artiesten zelf worden vergoed door de Stad Gent.

 

Hoe rijker het aanbod, hoe beter de organisatoren een gepaste act kunnen vinden. Daarom start nu een brede oproep. Uiteenlopende steunpunten voor muzikanten en performers worden bij de campagne betrokken en via het Internet worden gedurende een maand promofilmpjes verspreid over de sociale netwerksites.

 

Na de bekendmaking van de geselecteerde groepen en artiesten start een tweede campagne die gericht is op organisatoren van buurt- en straatfeestjes.


www.gent.be/feestneus

Bron: Gent, podium, artiest - 02-05-2009

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant