Feestneus zoekt artiestFeestneus zoekt artiest

Gent gaat op zoek naar podiumtalent. Niet dat de stad een echt tekort aan talent allerhande heeft, integendeel zelfs, maar Dienst Kunsten wil het almaar toenemende aantal buurt- en straatfeesten gebruiken om nieuwe podia te creëren.

 

Voor de derde maal op rij organiseert de Dienst Kunsten de actie "Feestneus zoekt artiest/ Artiest zoekt feestneus", waarbij beginnend Gents (podium)talent in contact wordt gebracht met organisatoren van buurt- en straatfeestjes. En omgekeerd.

 

 

De inschrijvingsperiode voor de artiesten loopt van 30 april tot 29 mei. Met deze artiesten stellen we een gevarieerde pool samen over uiteenlopende genres en stijlen heen. Het aanbod van de door een professionele jury geselecteerde solo-artiesten of groepen wordt dan gebundeld in een handzame brochure waaruit organisatoren gedurende een jaar maximaal twee maal een act kunnen kiezen. De artiesten zelf worden vergoed door de Stad Gent.

 

Hoe rijker het aanbod, hoe beter de organisatoren een gepaste act kunnen vinden. Daarom start nu een brede oproep. Uiteenlopende steunpunten voor muzikanten en performers worden bij de campagne betrokken en via het Internet worden gedurende een maand promofilmpjes verspreid over de sociale netwerksites.

 

Na de bekendmaking van de geselecteerde groepen en artiesten start een tweede campagne die gericht is op organisatoren van buurt- en straatfeestjes.


www.gent.be/feestneus

Bron: Gent, podium, artiest - 02-05-2009

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Kokende Vikings op een drakkar als beursstand? JADA events maakt het waarKokende Vikings op een drakkar als beursstand? JADA events maakt het waar
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 2. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht
 3. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen