Kerstfeestje schrappen is geen goed ideeKerstfeestje schrappen is geen goed idee

Wanneer bedrijven kosten besparen moet het jaarlijkse Kerstfeest er al gauw aan geloven. En dat is zowat de grootste fout die een bedrijf maken kan, want eindejaar is traditioneel een tijd waar werknemers makkelijker naar elkaar toe groeien.

 

De geplande kerst- en nieuwjaarsfestiviteiten maken daar zeker deel van uit. Gelukkig zijn er ook creatieve bedrijven die kosten weten te besparen door met originele ideeën naar voren te komen. In plaats van een duur feest, besliste het Canadese Kangaroo Media om een chef op kantoor uit te nodigen, die de werknemers leert hoe ze thuis lekkere maaltijden kunnen bereiden.

 

De kost is een fractie van wat een maaltijd voor het ganse departement op restaurant kost en de werknemers kunnen met elkaar praten tijdens het bereiden van de gerechten. Naast het opkrikken van het moreel van de troepen bieden dat soort informele activiteiten ook de kans om mensen die je vaak amper te zien krijgt, beter te leren kennen en relaties op te bouwen.

 

Maar vooral zijn zulke feestjes een goede manier om gewoon eens 'dank je' te zeggen. Werknemers die al maandenlang worden gebombardeerd met slecht nieuws en dagelijks blijven ploeteren in de moeilijkste omstandigheden, moeten worden gemotiveerd en beloond. Voor het welzijn van uw bedrijf, ontkurkt u dus best een paar goede flessen.

Bron: express.be - 05-12-2008

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!
Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?
Experimental concept agency Nightingale stunt voor Duits modemerk DrykornExperimental concept agency Nightingale stunt voor Duits modemerk Drykorn
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 2. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg