Directeur eventbureau door muur geslagenDirecteur eventbureau door muur geslagen

Tijdens de opening van het nieuwe pand van Hét EvenementenTeam, werden de aanwezigen opgeschrikt toen directeur Mino Raouf door Regilio Tuur door een muur werd geslagen.

 

Gelukkig bleek het hier om een openingsstunt te gaan. Met het in scène gezette gevecht, vraagt Hét Evenemententeam naast alle feestelijkheden aandacht voor het goede doel Fight for Cancer. In een tent voor het pand werden diverse hapjes en drankjes geserveerd. Er was een DJ en in de tent lag een verlichte dansvloer. Tevens konden de aanwezigen spelen aan de casinotafels. De goochelaar vermaakte de gasten met trucs en ballonfiguren en de cocktails vonden gretig aftrek onder de aanwezige gasten. Onder de noemer: 'Hét EvenementenTeam' met de bijbehorende slogan: "De Kroon op uw evenement", gaat Hét EvenementenTeam in het nieuwe pand verder als totaalaanbieder voor evenementen.

20-10-2008

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen