XLVideo levert gigantische videoschermen Barak ObamaXLVideo levert gigantische videoschermen Barak Obama

Het Nederlandse XLVideo mag de gigantische videoschermen voor de nationale conventie van Amerikaanse Democratische Partij leveren.

 

De omvangrijke videoschermen zullen worden gebruikt om de Democratische presidentskandidaat Barak Obama definitief als presidentskandidaat aan te wijzen. Ook bij de twee vorige conventies was XLVideo als video verhuurbedrijf gevraagd voor de levering van de videoschermen. Voor de conventie in Denver wordt een reusachtig videoscherm gebruikt van liefst 600m2 dat overgaat in het plafond van de enorme conventiehal. Het ontwerp is gemaakt door XLVideo in samenwerking met de bekende Amerikaanse stage designer Bruce Rodgers.

 

XLVideo heeft ook het contract gekregen voor de videoschermen die gebruikt zullen worden bij de acceptatie speech van Barak Obama in het Denver stadion met een capaciteit voor 75.000 bezoekers. Ook voor de Republikeinse conventie in september levert XLVideo het grote videoscherm. Alhoewel minder groot (135m2), wordt hier de nieuwste generatie video schermen toegepast met 4mm led technology waarop een schitterende grafische kwaliteit mogelijk is.

26-08-2008

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen