Neptunus introduceert 'Ocean'Neptunus introduceert 'Ocean'

Nadat Koningin Beatrix op 21 mei de 50e Pasar Malam Besar in Den Haag officieel opende, was het aan Neptunus om haar laatste innovatie, de Ocean, officieel te presenteren.

 

Neptunus stelde op 22 mei haar nieuwste innovatie, de Ocean, dan ook officieel voor. De in het najaar van 2007 geïntroduceerde Alure, met haar strakke belijning, horizontale wanden en stylish design, vormt de basis van de 'Ocean'. Dorrie Eilers: "Daar bovenop geeft een golvend membraandak het geheel een opvallende, innovatieve en exclusieve uitstraling."

 

De Ocean wordt tijdens de Pasar Malam Besar ingezet als theater en cultuurpaviljoen. Dorrie Eilers: "De interne hoogte van de Ocean, die oploopt tot maar liefst 12,5 meter in het midden van de accommodatie, komt bij beide toepassingen geweldig tot zijn recht." Naast de Ocean, die volledig in eigen huis ontworpen en geproduceerd werd, leverde Neptunus in totaal bijna 20.000 vierkante meter aan tentaccommodaties voor het evenement.

 

De Pasar Malam Besar in Den Haag vindt dit jaar plaats van 21 mei tot en met 1 juni en is het grootste Euraziatische evenement ter wereld. Het evenement is een drie-eenheid van een cultureel festival, beurs en eetfestijn. De organisatie verwacht 125.000 bezoekers bij de jubileumeditie.

27-05-2008

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen