Efteling start event service BelgiëEfteling start event service België

Met het oog op een verdere internationalisering levert de Efteling vanaf nu ook evenementen- diensten specifiek aan Belgische bedrijven.

 

Hiervoor is een nieuwe account manager aangeworven die zich volledig zal toespitsen op de zakelijke markt in België.

 

Belgische bedrijven in de Efteling

De laatste jaren kozen al verschillende Belgische bedrijven voor de sprookjesachtige omgeving van de Efteling als locatie van hun personeelsfeest, incentive of congres. Met de komst van een nieuwe account manager, Margreet Paauwe, in het Efteling Bureau België gevestigd in Antwerpen, spreekt de Efteling Belgische bedrijven rechtstreeks aan en levert het een evenementenaanbod op maat. Tussen het zomer- en winterseizoen biedt het attractiepark net over de grens onderdak aan bedrijven voor zowel relatie- en personeelsbijeenkomsten als zakelijke events. Met een capaciteit van 16.000 bezoekers is de Efteling geschikt voor zeer grote groepen.

 

Het minimale aantal voor een volledige uitkoop van het park en haar attracties en horecapunten, waardoor een exclusief bezoek mogelijk wordt, is 4.000 personen. Voorbije jaren maakten onder meer Belgacom, Unilever, Princess en Spar gebruik van deze formule. Ook wanneer het park open is voor het publiek biedt de Efteling een uniek decor voor bijvoorbeeld congressen en zakelijke diners. Bedrijven kunnen gebruikmaken van ruime locaties zoals het Efteling Theater en het Fata Morgana Paleis. Dit najaar stelt de Efteling een nieuwe evenementenlocatie ter beschikking in de vorm van een luxepaviljoen, centraal gelegen in het park. Deze tijdelijke locatie is geschikt voor evenementen met 250 tot 2.500 gasten, zoals bijvoorbeeld een presentatie, modeshow of business event.

 

Oneindig veel mogelijkheden

Een bedrijfsevenement in de Efteling is telkens weer een onvergetelijke belevenis. De 'Wereld vol Wonderen' biedt maar liefst 26 sfeervolle gethematiseerde locaties met een totale oppervlakte van 7.200 m2 voor incentives, congressen of seminars, al dan niet met entertainment op maat. Formele en informele bijeenkomsten kunnen perfect gecombineerd worden in de Efteling. Combinaties met het Efteling Hotel en het Efteling Golfpark zijn natuurlijk ook mogelijk.

21-05-2008

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Rotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatieRotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatie
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen