Travestie klaar voor evenementenbranche

Travestie klaar voor evenementenbranche

Tijdens de ShowQueen Awards 2008 heeft de travestiewereld bewezen acts van absuluut topniveau te kunnen brengen. Het unieke entertainment genre van show- en dragqueens is klaar om de evenementenbranche te veroveren.

 

Na de succesvolle eerste editie van de awards vorig jaar vond de 2de editie van de ShowQueen Awards 2008 afgelopen weekend plaats in Antwerpen. Met het unieke evenement willen organisatoren Daniella de Malines (leading ladie cabaretgroep 'Les Filles de Malines'), Lou Lou Bijou (Miss Belgian Travestie 2003) en en Coco Chanel (Miss België 2005) de Belgische Showqueens en het, vaak nog onbegrepen, genre van entertainment promoten. Het niveau van de deelnemers was hoog en de (meeste) acts van topklasse. Een absolute aanrader om deze dames voor uw volgende evenement te boeken! Tijdens de spetterende gala-avond werden ondermeer volgende awards uitgereikt:

  • Beste solo act: Vanessa Van Cartier
  • Beste nieuwkomer: Mira Mirage
  • Meest originele act: Tilly Taylor
  • Beste choreografie: Yana International
  • Beste Look a Like: Josephine Baker - Pers Award: Vanessa Van Cartier
  • ...

De titel ShowQueen van het jaar gaat naar Yana International. Als sponsor van het evenement wil eventplanner media de deelnemers graag op weg helpen naar een succesvolle carrière in de evenementenbranche. De showqueens hebben dan ook allen een advertentie op onze website cadeau gekregen. Binnenkort staan de dames te schitteren in onze bedrijvengids.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties