Vloer als nieuw reclame mediumVloer als nieuw reclame medium

Eyestep, een nieuw interactief mediaconcept, maakt het mogelijk om persoonlijke beweging en interactieve software op een unieke manier te combineren.

 

Het systeem herkent beweging van mensen en reageert direct met een animatie. Niet alleen de 'gebruiker' wordt verrast, maar ook voorbijgangers staan vol bewondering naar de vloer te kijken. Ook de (winkel)vloer wordt nu interactief! Consumenten kunnen op evenementen, beurzen of in de winkel kennis maken met de interactieve vloer. De EyeStep tovert iedere vloer om in een spannende, interactieve plaats vol actie en fun.

 

 

Het nieuwste voor evenementen of beurzen

Organisaties en adverteerders zijn steeds opzoek naar nieuwe manieren om de aandacht van de bezoeker te trekken. De interactieve vloer is een beleving op zich. Naast vloerprojectie is er ook de EyeTouch. Hiermee wordt iedere winkelruit een interactieve site. Er is een grote verscheidenheid aan templates beschikbaar zoals: een voetbal game, racing en speciale effecten voor logo's of commercials en het systeem kan worden uitgebreid met een sms-spel, kraskaart of zelfs het versturen van een ringtone naar een mobiele telefoon.

08-12-2007

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht