Bizar - naakte slaapwandelaars

Bizar - naakte slaapwandelaars

Travelodge, een Britse keten van zakenhotels, neemt maatregelen tegen naakte slaapwandelaars.

 

Volgens Travelodge, dat driehonderd hotels exploiteert, is het aantal slaapwandelaars de laatste jaren verzevenvoudigd. In 95 procent van de gevallen zou het gaan om schaars geklede mannen. "Omdat het aantal zo is toegenomen is het belangrijk dat ons personeel weet hoe hiermee om moet worden gegaan", zegt Leigh McCarron van Travelodge. De hotelketen heeft speciaal een 'sleepwalkers guide' opgesteld die instructies geeft over het begeleiden van slaapwandelaars.

 

Eén van de tips in de cursus is dat de mensen aan de balie best enkele handdoeken achter de hand houden om de onbewuste naaktlopers enigszins te fatsoeneren. De meest gestelde vragen van de ronddolende hotelgasten zijn: "Waar is het toilet?", "Hebt u een krant voor mij?" of nog "Kan ik uitchecken want ik ben te laat voor m'n werk?"

 

Alcohol

Uit studies blijkt dat slaapwandelen veroorzaakt kan worden door stress, door te veel alcohol of cafeïne te drinken of te veel kaas te eten. Het fenomeen steekt meestal de kop op wanneer de patiënten op de rand van hun diepe slaap staan, zo'n twee uur nadat de mensen in hun bed kruipen. Waarom er meer mannen slaapwanelen, weten ze bij Travelodge niet meteen. "Misschien omdat er meer mannen dan vrouwen bij ons overnachten", klinkt het.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures