Duidelijke regels voor trouwfeesten in AmsterdamDuidelijke regels voor trouwfeesten in Amsterdam

Bewoners van de Amsterdamse binnenstad ervaren nog wel eens overlast van trouwfeesten. Duidelijke regels moeten hier een einde aan brengen.

 

Vooral wanneer ongebruikelijke locaties het toneel zijn van bruiloften en de bijbehorende feesten is er sprake van overlast. Daarbij valt te denken aan sociëteiten of cafés waar normaal gesproken geen grote evenementen plaatsvinden.

 

Het stadsdeel Amsterdam-Centrum komt daarom met heldere regels over waar koppels wel en waar ze niet in het huwelijksbootje mogen stappen. Die afspraken moeten niet alleen duidelijk maken of trouwlustigen elkaar op een bepaalde locatie het jawoord mogen geven, maar ook of ze er na deze plechtigheid mogen feesten.

 

Om ergens een partij te houden, moet een locatie bijvoorbeeld voldoende parkeergelegenheid hebben en mag er geen geluidshinder voor de omgeving zijn. Naast overlast voorkomen, moeten de regels ook meer duidelijkheid scheppen voor de stellen die willen trouwen en voor de ambtenaren die moeten beoordelen of ergens een huwelijk mag plaatsvinden.

 

Op zoek naar een prachtige trouwlocatie?

21-09-2007

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen