Breng je reviews tot leven met foto's!

Breng je reviews tot leven met foto's!

Bij eventplanner.net streven we er altijd naar om de ervaring voor zowel eventplanners als -bedrijven op ons platform te verbeteren. Reviews spelen een cruciale rol bij het vinden van de beste eventlocaties en -leveranciers door organisatoren over de hele wereld.


Vandaag introduceren we met trots een nieuwe functie die je reviews naar een hoger niveau tillen: de mogelijkheid om foto's toe te voegen!



Waarom foto's ertoe doen

Een foto zegt meer dan duizend woorden, en als het gaat om het organiseren van evenementen, kunnen beelden het verschil maken. Door foto's aan je beoordelingen toe te voegen, kun je de nog beter de ervaring die je hebt gehad laten zien. Of het nu gaat om een prachtig ingerichte trouwlocatie, een unieke opstelling voor een bedrijfsevenement of een verbluffende catering presentatie, foto's bieden waardevolle inzichten die woorden alleen vaak niet kunnen bieden.


We begrijpen dat niet iedereen foto's heeft om te delen, en dat is prima. Het toevoegen van foto's aan reviews is volledig optioneel. Je schriftelijke ervaringen zijn nog steeds ongelooflijk waardevol voor onze community. Als je echter wel foto's hebt, raden we je aan deze toe te voegen, zodat je een nog rijkere review krijgt.



Voordelen voor eventplanners

Voor organisatoren betekent deze nieuwe functie uitgebreidere en informatieve reviews. Wanneer je door locaties en eventleveranciers bladert, kun je nu praktijkvoorbeelden zien van wat anderen hebben ervaren. Deze visuele context helpt je beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de beste opties te kiezen voor jouw aankomende evenementen.



Boost voor eventbedrijven

Voor de eventbedrijven en -locaties op ons platform dienen foto's in reviews als een krachtig hulpmiddel om potentiële klanten aan te trekken en te overtuigen. Positieve beoordelingen, vergezeld van foto's van hoge kwaliteit, kunnen jouw profiel aanzienlijk versterken, jouw diensten in het best mogelijke licht presenteren en helpen vertrouwen op te bouwen bij nieuwe potentiële klanten.



Hoe foto's toe te voegen

Foto's toevoegen aan je recensie is eenvoudig. Nadat je jouw review hebt geschreven, zie je de optie om afbeeldingen te uploaden. Drag & drop de beste foto's die jouw ervaring vastleggen en upload ze samen met je recensie. Het is zo makkelijk!



Sluit je aan bij de community

We zijn blij te zien hoe deze nieuwe functie de reviews van onze community zal verrijken. Door jouw ervaringen en foto's te delen, help je collega-eventplanners de perfecte locaties en eventleveranciers te vinden, en ondersteun je bedrijven bij het presenteren van hun beste werk.


Begin vandaag nog met het toevoegen van foto's aan je reviews en breng je verhalen tot leven op eventplanner.net!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Bedrijven winnen met INKART-teamevents

Bedrijven winnen met INKART-teamevents

Advertenties