Karting- en businesscentrum INKART viert 30-jarig bestaan

Karting- en businesscentrum INKART viert 30-jarig bestaan

Al drie decennia lang verwelkomt INKART enthousiaste racers en bedrijven voor een onvergetelijke ervaring. In 1994 transformeerde Mike Van Hooydonk een oude fabrieksloods in Puurs tot het legendarische kartcentrum dat INKART vandaag de dag is.


Het begon als een droom om Vlaanderen kennis te laten maken met karting plezier, Dankzij de vastberadenheid en passie van het team groeide INKART uit tot het icoon langs de A12 in Boom, waar plezier en business opportunity's hand in hand gaan.


Ter ere van het 30-jarig jubileum organiseerde INKART talloze activiteiten om de grote schare INKART-fans te verwennen. Dankzij de in-house expertise voor bedrijfsevents werd het dan ook een groot succes. Van leuke attenties tot een exclusief Gala-event en een spannende Anniversary race, er viel een massa te beleven.


_DSC3873.jpgEen nieuw tijdperk rond het NXT-level circuit

Recentelijk heeft INKART een indrukwekkende upgrade ondergaan met het NXT-level circuit, waardoor het karting plezier naar nieuwe hoogten wordt getild. Dit extra level biedt niet alleen meer sensatie voor racers, maar opent ook de deur naar vernieuwende zakelijke evenementen. Bedrijven kunnen nu genieten van een verfrissende benadering van zakelijke bijeenkomsten, waar plezier, teamwork en innovatie centraal staan.


INKART blijft innoveren en investeren in veiligheid, technologie en beleving. Het circuit is opgedeeld in veiligheidszones met security panels rechtstreeks ontleend aan de Formule 1. Racen gebeurt met de nieuwste generatie karts, ook beschikbaar in junior versie. Bij mooi droog weer wordt de uitdagende outdoor sectie aan het circuit toegevoegd, voor nog meer sensatie per ronde.Zakelijke Mogelijkheden en Feestelijke Evenementen

Ontdek de vele mogelijkheden voor bedrijfsevenementen bij INKART. Of het nu gaat om teambuildings, productpresentaties of vergaderingen, INKART biedt moderne business faciliteiten en een inspirerende vergaderomgeving met uitzicht op het racecircuit. Onder hetzelfde dak vind je ook REFUEL Food & Drinks, de hippe bar en resto met race-vibes. Ideaal voor de lunchbreak, het afsluitend diner of een legendarische team BBQ.

Inkart business events.


Ontdek vandaag nog waarom INKART al 30 jaar lang synoniem staat voor plezier en full-service, van start tot finish en ook daarna! Je kan INKART bereiken via 03/866.18.19 of stuur een e-mail. Meer informatie over INKART vind je op:

www.inkart.be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties