Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Ben jij klaar om mee te schrijven aan de toekomst van eventplanning? Met trots kondigen we aan dat de vierde, volledig vernieuwde editie van het meest verkochte boek voor organisatoren, EVENTPLANNER door Kevin Van der Straeten, in de maak is.


Na talloze herdrukken en updates blijft EVENTPLANNER hét naslagwerk dat elke organisator van evenementen in de kast moet hebben staan. Zojuist werd het contract voor de nieuwe editie getekend met LannooCampus. De voortzetting van de samenwerking markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor het boek en verzekert dat we, met een vooraanstaande uitgever achter ons, alleen de hoogste kwaliteit zullen leveren.


De vierde editie belooft opnieuw dikker, dieper en rijker te zijn dan ooit tevoren. We zoomen verder in op maatschappelijk verantwoorde events, duiken dieper in de wereld van social media en verkennen de onmisbare rol van eventsoftware, cybersecurity & AI. Maar om echt te voldoen aan de hedendaagse behoeften en uitdagingen van organisatoren, hebben we jouw hulp nodig!



Jouw Expertise Telt

Welke topics vind jij dat meer aandacht verdienen? Zijn er nieuwe trends die onmisbaar zijn in onze snel evoluerende sector? Misschien is er een onderwerp dat je miste in de vorige edities? Dit is jouw kans om bij te dragen aan het ultieme naslagwerk voor eventplanning. Deel je suggesties en laat jouw stem horen in de ontwikkeling van dit essentiële boek.



Blik op de Toekomst

Het nieuwe boek staat gepland voor 2025, maar tot die tijd blijft de huidige editie van EVENTPLANNER brandend actueel en beschikbaar voor iedereen die zijn event skills wil aanscherpen. Of je nu aan de slag gaat met grootschalige congressen of intieme privéfeesten, EVENTPLANNER biedt een schat aan kennis, praktische tips en innovatieve inzichten.


Dus, welke inzichten wil jij delen? Welke innovaties mogen niet ontbreken in de volgende editie? Laat het ons weten via info@eventplanner.nl en samen tillen we het niveau van evenementen naar nieuwe hoogtes!

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten

Meer over dit onderwerp en tal van andere tips over het organiseren van evenementen vind je in het boek EVENTPLANNER.

Bestel nu

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalig België

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalig België

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties