De verborgen congresparels van Koninklijke Jaarbeurs: Supernova en Media Plaza

De verborgen congresparels van Koninklijke Jaarbeurs: Supernova en Media Plaza

Jaarbeurs staat bij velen bekend als dé evenementenlocatie in Utrecht voor grote beurzen en evenementen. In het ruim 105-jarig bestaan van de locatie hebben al vele bekende namen het podium gepakt. Maar de congreslocaties van Jaarbeurs zijn minder bekend bij organisatoren. En dat terwijl Jaarbeurs onlangs voor de tweede keer door het publiek uitgeroepen tot Beste Congreslocatie van het Jaar.

 

Bovendien heeft Jaarbeurs met haar vier aparte congresgebieden júist voor ieder type evenement een geschikte en bovenal ontzettend bijzondere locatie heeft. Naast grote evenementen, worden er dus ook vaak zakelijke evenementen zoals congressen, bedrijfsfeesten, productlanceringen en awardshows georganiseerd. 

 

We zoomen in op twee verborgen schatten van Jaarbeurs: congreslocaties Supernova en Media Plaza. Deze twee parels bieden door hun unieke ontwerp een wereld van mogelijkheden voor evenementen die verder gaan dan de gebruikelijke verwachtingen.

 

 

Congreslocatie Supernova: verbinding en energie

Als je op zoek bent naar een congreslocatie waar verbinding en energie samenkomen, zoek dan niet verder dan Supernova. Met ruimte voor maximaal 450 personen biedt deze unieke congreslocatie in Utrecht een scala aan zalen voor presentaties, netwerkevenementen, workshops en bijeenkomsten. Gelegen naast het bruisende Utrecht Centraal Station, is Supernova niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar biedt het ook een ruimtelijk design dat je bezoekers meeneemt naar een andere wereld zodra ze binnenstappen.


20220630-Frankwatching-Content-conference-by-MichielTon-websize130.jpg

 

In Supernova vind je vijf ruime congreszalen, waaronder de indrukwekkende TransitZone - een multifunctionele foyer van 1.400 m2 die perfect is voor netwerken, catering en exposities. Met een capaciteit tot 440 deelnemers in de grootste zaal en 'plug & play' gemak wat betreft technische voorzieningen, maakt Supernova het organiseren van evenementen een moeiteloze ervaring.

 

 

Congreslocatie Media Plaza: creativiteit en inspiratie

Stap binnen in Media Plaza en laat je meenemen naar een andere wereld vol creativiteit en inspiratie. Met een capaciteit tot 650 personen biedt dit veelzijdige congrescentrum een scala aan moderne zalen voor productpresentaties, netwerkevenementen, workshops en meer. Gelegen op de tweede verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw, biedt Media Plaza een unieke ervaring met zijn innovatieve opzet en indeling. Het congrescentrum is op te splitsen in twee gebieden met de meest moderne zalen. Welk gebied past het beste bij jouw succesvolle evenementen?


Media Plaza - Auditoriumgebied - Auditorium (10).jpg

 

Het Polargebied van Media Plaza omvat een warme ontvangstruimte, de prachtig vormgegeven Polar congreszaal en acht omliggende sessiezalen - perfect voor het creëren van een intieme sfeer voor je evenement. Aan de andere kant biedt het Auditoriumgebied een scala aan verschillende soorten congres- en sessiezalen, waaronder het kleurrijke Auditorium, de Shuttle, de Barzone foyer en diverse break-out rooms - elk ontworpen om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Een wereld van mogelijkheden aan je voeten

Met congreslocaties Supernova en Media Plaza biedt Jaarbeurs niet alleen twee unieke congreslocaties om deelnemers mee te prikkelen en inspireren, maar krijgen ze ook een ervaring die de verwachtingen overtreft. Of je nu op zoek bent naar verbinding en energie in Supernova of naar creativiteit en inspiratie in Media Plaza, deze verboren parels' bieden een ongeëvenaarde setting voor evenementen die zowel memorabel als succesvol zijn.

 

Stap binnen in de magische wereld van Jaarbeurs en laat je evenement schitteren als nooit tevoren.

www.jaarbeurs.nl/organisator/congres-organiseren
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Advertenties