Ontsnap even aan de event-chaos: Into The Wild als ultieme ondernemersretraite

Ontsnap even aan de event-chaos: Into The Wild als ultieme ondernemersretraite

Zes dagen buiten het bereik van bewoonde wereld, telefoon, internet en een propvolle agenda kwamen ze rendieren tegen, eindeloze vergezichten en uiteindelijk ook zichzelf.

 

Wat voor leadership coach Ben Sansen ooit begon als een persoonlijk avontuur, is ondertussen uitgegroeid tot een succesformule voor ondernemers met een druk bestaan die een weekje helemaal voor zichzelf én hun toekomst willen.

 

Honderd procent offline, een kleine groep ondernemers, de kracht van de stilte, de fysieke uitdaging van een zesdaagse tocht doorheen Lapland en het geheel overgoten met een stevige dosis persoonlijke ontwikkeling. Dat zijn de magische ingrediënten van zijn programma.

 

Dat er grote behoefte is aan zo'n programma’s, blijkt uit de 25 kaarsjes die Sansen kan uitblazen. Elke zomer laat hij zich samen met 9 ondernemers door een heli droppen in het midden van de absolute stilte. Meer dan 200 ondernemers gingen de voorbije jaren mee op pad.


ITW__1.jpeg

 

Deelnemers zitten vaak ergens halverwege hun loopbaan en staan de hele week stil bij de vraag: "meer van hetzelfde of hoe wil ik dat de volgende jaren eruit zien?". Of zoals deelnemer Sofie Thijs het afgelopen zomer verwoordde: "Wie ben ik, wat wil ik nog met mijn carrière en hoe kan het anders?" Vandaag blikt ze tevreden terug: "ik ben stap voor stap gegroeid als ondernemer en als mens. Van chaos in mijn hoofd naar resultaten in mijn bedrijf".

 

Op de vraag wat Ben Sansen gaat doen nu hij zelf zowat halverwege is, is zijn antwoord to the point: "nog minstens 25x Into The Wild gaan", glimlacht hij enthousiast.


Ga jij mee deze zomer? Surf snel naar:

 

 

www.intothewild.coach
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Skyline Park
Ontsnap aan vergaderitis!
Skyline Park|
27 February 2024

Ontsnap aan vergaderitis en ontdek een nieuwe standaard voor efficiënte vergaderingen! 💡

 

Bij Skyline Park combineren we comfort, gemak en uitstekende voorzieningen om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke bijeenkomsten vlekkeloos verlopen.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties