Ontdek de baanbrekende technologieën voor live-evenementen op ISE 2024

Ontdek de baanbrekende technologieën voor live-evenementen op ISE 2024

ISE 2024 zal plaatsvinden in de Fira Barcelona Gran Vía van 30 januari tot 2 februari 2024. Deze speciale 20e jubileumeditie belooft de grootste tot nu toe te worden, aangezien ISE twee decennia van uitmuntendheid in professionele AV en systeemintegratie te vieren heeft.

 

Sinds de eerste editie in 2004 is Integrated Systems Europe (ISE) - 's werelds toonaangevende beurs op het gebied van professionele audiovisuele oplossingen (pro AV) en systeemintegratie – gegroeid in omvang, kracht en invloed tot een branchebepalend evenement. Elk jaar brengt ISE professionals, vernieuwers en opinieleiders uit diverse sectoren van over de hele wereld samen.

 

 

Viering van 20 jaar innovatie

ISE, erkend als 's werelds toonaangevende beurs op het gebied van AV en systeemintegratie, heeft een opmerkelijk succesvol traject afgelegd vanaf het bescheiden begin in Genève tot de onbetwiste invloed die de beurs nu heeft. In de afgelopen twintig jaar heeft ISE gefungeerd als katalysator voor baanbrekende technologische vooruitgang, betekenisvolle uitwisselingen en dialogen bevorderd, en de systeemintegratie-industrie naar nieuwe hoogten gestuwd.

 

“Deze speciale 20e jubileumeditie van ISE wordt ons grootste evenement ooit, met een uitgebreide beursvloer, die al 17% groter is dan vorig jaar, en twee nieuwe hallen. Meer dan 80 nieuwe exposanten zijn bevestigd en we voorzien verschillende speciale nieuwigheden en attracties om de gelegenheid te vieren, waaronder een jubileumspeurtocht. We plannen ook een aantal speciale activiteiten in Barcelona, waaronder de uitbreiding van onze samenwerking met het lichtfestival Llum BCN. Let de komende weken dus zeker op voor meer nieuws”, aldus Mike Blackman, managing director bij Integrated Systems Events.

 


Ontdek de toekomst van live-evenementen

In de wereld van audio, video en verlichting profiteren de markten voor live-evenementen en vaste installaties van elkaars gunstige invloed. Of het nu gaat om concerten, muziekfestivals, sportevenementen of productlanceringen, bezoekers willen omvergeblazen worden – en ISE heeft alles in huis om dit te bereiken. Hal 1 en hal 7 zijn ideale startpunten voor bezoekers aan ISE 2024, omdat daar respectievelijk de zones ‘Lighting & Staging’ en ‘Audio’ te vinden zijn. Bezoek ook zeker de zone ‘Multi‑Technology’ in hallen 3, 4 en 5.

 

De langverwachte ‘Live Events Summit’ keert terug naar ISE 2024 en vindt plaats op donderdag 1 februari. Tijdens de editie van 2024 wordt gekeken naar de comeback van de live‑evenementenindustrie in 2023, de uitdagingen waar deze nu voor staat en de nieuwe oplossingen die beschikbaar zijn. Die zijn te danken aan de vooruitgang in audiotechnologie, waardoor geluid tijdens de productie beter kan worden 'gecontroleerd', en de ontwikkelingen in video-oplossingen, waardoor het publiek een meer meeslepende ervaring krijgt dan ooit tevoren.

 


Technologiezones en nieuwe hallen

ISE 2024 zal uitgebreid worden met hallen 1 en 4 van de Fira Barcelona Gran Vía. Hal 1 wordt de nieuwe thuisbasis van ‘Lighting & Staging’, terwijl hal 4 een nieuwe locatie biedt voor ‘Content Production and Distribution’ en de uitbreiding van de zone ‘Multi‑Technology’ mogelijk maakt.

 

Het is gemakkelijk om zich op de beursvloer te navigeren, aangezien deze verdeeld is in zeven technologiezones om bezoekers te laten proeven van het volledige scala aan oplossingen voor professionele AV en systeemintegratie die essentieel zijn voor elk evenement en elke installatie:

 

 


Conferentieprogramma

Het opbouwen van kennis en vaardigheden is nog nooit zo belangrijk geweest voor AV-professionals. Het informatieve conferentieprogramma van ISE is ontworpen om deelnemers te inspireren en uit te rusten met de informatie en hulpmiddelen die nodig zijn om een organisatie te leiden. Het biedt ook een geweldige kans om te netwerken met de mensen en bedrijven die de wereldwijde AV-industrie opnieuw vormgeven.

 

Omdat er tijdens de beurs negen gespecialiseerde conferenties plaatsvinden, kunnen bezoekers genieten van een scala aan meeslepende demonstraties, inzichtelijke sprekers en inspirerende paneldiscussies. Er zullen ook de hele dag gratis sessies plaatsvinden op ISE, parallel aan de conferenties.

 

Reserveerbare conferenties (in het Engels):

 • Smart Building Conference (dinsdag 30 januari)
 • Control Rooms Summit (dinsdag 30 januari)
 • Smart Home Technology Conference (dinsdag 30 januari – vrijdag 2 februari)
 • Content Production & Distribution Summit (woensdag 31 januari)
 • Digital Signage Summit (woensdag 31 januari)
 • Smart Workplace Summit (woensdag 31 januari – donderdag 1 februari)
 • Education Technology Summit (donderdag 1 februari)
 • Live Events Summit (donderdag 1 februari)
 • Sustainability Workshop (vrijdag 2 februari)

 

 

Gratis sessies:

 • Tech Talks Español (dinsdag 30 januari – donderdag 1 februari)
 • Tech Talks (dinsdag 30 januari – donderdag 1 februari)
 • Smart Home Technology Stage (dinsdag 30 januari – vrijdag 2 februari)

 


Openingstoespraak

De meervoudig Oscarwinnende filmmaker Sharmeen Obaid-Chinoy zal de openingstoespraak op ISE 2024 voor haar rekening nemen. Obaid‑Chinoy, het best bekend door haar Oscarwinnende korte documentaires Saving Face en A Girl in The River: The Price of Forgiveness, is de eerste Pakistaanse filmmaker die een Academy Award heeft gewonnen en de eerste vrouwelijke filmregisseur die er twee in de wacht heeft gesleept op 37-jarige leeftijd. In haar keynote zal Obaid-Chinoy praten over het belang storytelling en hoe technologie levens verandert.

 


Festival Llum BCN

Maak buiten de beurs van de gelegenheid gebruik om de prachtige stad Barcelona op een compleet andere manier te verkennen tijdens het lichtfestival Llum BCN, gesponsord door ISE. Ga bij het vallen van de avond naar de stadswijk Poblenou, die dan omgetoverd zal zijn door lichtprojecties, installaties en lichtsculpturen van hedendaagse kunstenaars.

  


Mis de grootste ISE tot nu toe niet!

Lezers kunnen zich GRATIS registreren voor ISE 2024 met deze code: ISE2024eventpla

www.iseurope.org/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties