Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

De ticketing is gestart voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs Utrecht. Je kunt je vanaf vandaag kosteloos registreren voor het interactieve, inspirerende, innovatieve en informatieve evenement voor de totale festival - en evenementenbranche!

 

Het evenement waar veel enthousiaste branchegenoten samenkomen om de toekomst van evenementen vorm te geven.

 

Interactie staat centraal bij EventSummit. Netwerken met enthousiaste branchegenoten, ideeën uitwisselen en het opbouwen van waardevolle connecties.

 

Inspiratie genoeg tijdens een scala aan sessies en presentaties van top keynote sprekers. Deze bijdragen beloven creativiteit te prikkelen met compleet nieuwe inzichten.

 

Informatie. Laat je informeren bij 500 mooie bedrijven uit onze industrie. Venues, Regio's, Internationaal, Catering, Relatiegeschenken, Teambuilding, Online & Techniek, Dienstverlening, Evenementbenodigdheden, Duurzaamheid en heel veel Fun en Entertainment. De vloer is handig onderverdeeld in thema's, zodat je heel gericht en efficiënt kunt vinden waar je naar op zoek bent.in

 

Bovendien stimuleert EventSummit duurzaamheid en wil bezoekers aanmoedigen om voorop te lopen in innovatie en vooruitgang. Ze kunnen bijvoorbeeld samen met ons bomen planten. EventSummit is namelijk partner van Trees for All.

 

De deuren gaan open om 10.00 uur. Om 17.30 uur is de inmiddels niet meer weg te denken netwerkborrel met aansluitend vanaf 19.30 uur een afterparty in CitySense!

 

Kortom, een nobrainer voor iedere zichzelf respecterend eventprofessional. Boek kosteloos je ticket:

www.eventsummit.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Amira Chaibi
Amira Chaibi
New|2023-12-06 - 23:30u

Ik zou graag op het evenement willen staan met mijn banner zodat ik kan netwerken met branche genoten. Wat moet ik hier voor doen? Ik hoor het graag!

Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Leader|2023-12-07 - 07:09u

Amira, om een stand te boeken neem je contact op met de organisator van de beurs. Klik even door naar de EventSummit website. Link onder bovenstaande artikel.

Geoteam
Teambuilding en stressmanagement: de sleutel tot een gezonde werkomgeving!
Geoteam|
27 February 2024

Stress op de werkvloer kan de productiviteit en het welzijn van medewerkers beïnvloeden. Ontdek hoe teambuilding kan helpen bij stressmanagement en het verbeteren van de werksfeer. Lees onze nieuwste blog voor inzichten en tips. Klik op de link hieronder om te lezen.


Lees er alles over in onze blog: https://www.geoteam.be/nl/teambuilding-en-stressmanagement?utm_source=social&utm_medium=eventplanner&utm_campaign=240227

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties