eventplanner.net onthult 'Tickets': vereenvoudigde bezoekersregistratie en ticketing

eventplanner.net onthult 'Tickets': vereenvoudigde bezoekersregistratie en ticketing

In een spannende ontwikkeling voor eventprofessionals overal ter wereld, zijn we verheugd de lancering aan te kondigen van 'Tickets', de nieuwste toevoeging aan ons uitgebreide pakket eventsoftware.


Deze innovatieve tool zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop organisatoren bezoekersregistratie en ticketing beheren via één geïntegreerde eventsoftware, wat een belangrijke mijlpaal markeert in de evolutie van onze eventtechnologie.



Transformatie van ticketing en registratie voor evenementen

'Tickets' van eventplanner.net is ontworpen om het ticketverkoop- en bezoekersregistratieproces voor allerlei soorten evenementen te vereenvoudigen. We rollen deze tool uit met functies voor evenementen die gratis tickets en RSVP-gastenlijsten aanbieden. De focus op gratis evenementen, RSVP's en later ook betaalde tickets weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van oplossingen die tegemoetkomen aan een breed scala aan eventbehoeften.



Bèta-release: test 'Tickets' als eerste

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat 'Tickets' nu beschikbaar is in bèta. Dit is een unieke kans voor jou om als één van de eersten de mogelijkheden van deze geavanceerde tool te testen en te ervaren. Jouw feedback tijdens deze bètafase zal van onschatbare waarde zijn bij het vormgeven van de toekomstige ontwikkeling van 'Tickets' om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de event community.



Geïntegreerde ticketscanner-app

Eén van de opvallende kenmerken van 'Tickets' is de naadloze integratie met de bestaande iPhone- en Android-applicatie van eventplanner.net. Deze integratie bevat een ingebouwde ticketscanner, wat het beheer van toegang tot evenementen snel en betrouwbaard maakt. Bovendien zorgt de offline modus van de app ervoor dat je tickets kunnen blijven scannen, zelfs als de internetverbinding even wegvalt. Offline verzamelde gegevens worden automatisch gesynchroniseerd zodra er weer verbinding is.



Toewijding aan veiligheid en privacy

In het huidige digitale tijdperk staan veiligheid en privacy voorop. 'Tickets' is ontworpen als een veilige, privacygerichte oplossing, geworteld in de Europese normen voor gegevensbescherming. Deze nadruk op beveiliging en privacy positioneert 'Tickets' als een betrouwbaar alternatief op de markt voor eventtechnologie, vooral voor organisatoren en bezoekers die prioriteit geven aan gegevensbeveiliging.



Horizon verbreden

Hoewel 'Tickets' een uitstekende oplossing biedt voor een breed scala aan evenementen, begrijpen we bij eventplanner.net dat de behoeften binnen de evenementenbranche divers zijn. Voor diegenen die op zoek zijn naar nog geavanceerdere ticketingoplossingen, blijft onze eventplanner.net-directory een uitgebreid assortiment van externe ticketingtools aanbieden. We hebben plannen om binnenkort een aantal van deze geavanceerde tools direct te integreren in de eventplanner.net-software, waardoor gebruikers toegang krijgen tot een nog breder scala aan ticketingopties.



De toekomst van eventplanning

De introductie van 'Tickets' is nog maar het begin. Terwijl eventplanner.net blijft innoveren en we ons softwareaanbod blijfven uitbreiden, kunnen organisatoren uitkijken naar een toekomst waarin elk aspect van de planning en het beheer van evenementen gestroomlijnder, efficiënter en gebruiksvriendelijker is.



Omarm de verandering

Organisatoren die klaar zijn om hun eventmanagementproces te verbeteren, kunnen vandaag aan de slag met 'Tickets' in de bètafase. Deze tool vereenvoudigt niet alleen de logistieke uitdagingen van het organiseren van events, maar verbetert ook de algehele ervaring voor zowel organisatoren als bezoekers.



Met 'Tickets' bevestigt eventplanner.net opnieuw zijn positie als leider op het gebied van eventsoftware, waarbij we er voortdurend naar streven om aan de veranderende behoeften van de evenementenindustrie te voldoen. Sluit je bij ons aan en omarm dit opwindende nieuwe hoofdstuk.


Blijf ons volgen voor meer updates en ontdek de mogelijkheden met eventplanner.net. Met 'Tickets' zijn uw evenementen niet zomaar evenementen; het worden ervaringen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties