Krachten bundelen tijdens Festivak; ben jij er ook bij?

Krachten bundelen tijdens Festivak; ben jij er ook bij?

Het aftellen is begonnen; binnenkort vullen meer dan 250 exposanten uit de wereld van events de beursvloer in de Nekkerhal. Niet alleen om jou als bezoeker te inspireren, maar ook om met elkaar bij te praten over ontwikkelingen in de branche.


Zo verzorgt het cluster beMatrix, AS Technology en Publi FDM dit jaar de indrukwekkende entree van Festivak. Ga langs bij het cluster van B-ESA, die als federatie met een aantal van hun leden presenteren: The PowerShop, AS Technology, Losberger De Boer, PAS Security, Georges Veldeman nv en 360 Solutions.Meeslepende keynotes

Ook het inspirerende lezingenprogramma krijgt steeds meer vorm en biedt je volop inspiratie. Zo betreedt Pepijn Vanderhaege namens Club Brugge het podium in keynotezaal 2 en geeft hij een lezing over de eigen aanpak op het gebied van veiligheid bij onder meer de Jupiler Pro League en de Beker van België.


Bekijk complete lezingenprogrammaSpecifiek oriënteren? Sluit aan bij een thematour

Tijdens Festivak staan er meer dan 250 exposanten van hoogstaande kwaliteit voor je klaar. Zij adviseren je over alle aspecten van je event. Om gerichter te oriënteren bieden wij gratis 4 thematours aan: de Noviteitentour, Beurzentour, Locatietour en Fun- & Foodtour


Tijdens een thematour breng je, onder begeleiding van een host/hostess, gericht een bezoek aan de exposanten die aansluiten op jouw behoeften. Aanmelden voor de thematours is gratis. Meer weten? Meer informatie vind je op de website.


Let op: Er zijn slechts 25 plaatsen per thematour. Wees er dus snel bij en meld je aan. Zit de thematour die je wilt volgen vol? Kom dan langs bij de stand van ABBIT - Silent Seminars (Stand 191). Er zullen dan altijd nog beschikbare plekken zijn om met de rondleiding mee te lopen.Ben jij van de partij?

Na een dag kennis vergaren kun je onder het genot van een hapje, drankje en muzikale optredens de eerste beursdag in stijl afsluiten: als bezoeker van Festivak ben je van harte welkom op het netwerkevent. 

 

Scoor snel je gratis ticket(s) voor Festivak door je via de website aan te melden. 

 

Gratis tickets

 

Na registratie voor je bezoek aan Festivak, hoef je je enkel nog aan te melden via het aanmeldformulier om mee te kunnen feesten tijdens het netwerkevent. 

 

Bekijk alvast welke artiesten zullen schitteren op het podium en zorg dat je erbij bent!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Advertenties