Team Fun in het heetst van de strijd

Team Fun in het heetst van de strijd

Smeed sterke banden tussen je medewerkers of gasten met een exclusief indoor karting event. Dankzij de recente forse investering in het karting- en business center langsheen de A12 ter hoogte van Boom, staat het INKART NXT-level circuit garant voor oneindig veel karting fun.


Voortaan rijden de deelnemers over twee verdiepingen. Dat maakt de races niet alleen spannender voor de piloten! Ook de supporters missen hierdoor geen seconde meer want ze worden volledig ondergedompeld in de actie. Laat je eerstvolgende business event in het teken staan van samen plezier beleven. Het INKART-team heeft tonnen ervaring en staat klaar om je bij te staan bij de vormgeving, planning en organisatie hiervan.Warme gezelligheid bij de Winter BBQ

Wat is er zaliger dan een ontspannende cool-down na een stevig potje karten? Speciaal voor het herfst-winter seizoen creëert de Chef telkens weer de unieke Refuel Winter BBQ's. Schuif gezellig aan met je gasten bij de grill op het verwarmde en overdekte terras. Geniet daarna, lekker binnen, van jouw keuze uit het onweerstaanbare aanbod van perfect geroosterde vlees, vis en vegetarische specialiteiten. Overheerlijke seizoensgroenten en perfect geserveerde drinks maken de beleving compleet. Er wacht je een warm welkom in het sfeervol ingerichte Refuel Food & Drinks.


Ontdek de Refuel Winter BBQ formules en boek je event.Ongeëvenaard meeting klimaat

Host je vergadering of presentatie in een uitzonderlijke setting. Perfect akoestisch geïsoleerd en met zicht op de racetrack nodigt de aangename atmosfeer van de INKART-meeting space uit tot constructief vergaderen. Bovendien is ze voorzien van vlekkeloos werkende en State-of-the-art multimedia technologie. Zo kan je focussen op je doelen zonder afleiding. In de ruimte vind je ook een uitgebreide snacks en beverages corner, zo blijft het energieniveau van je deelnemers op peil. Tijdens de breaks kan je uiteraard ook terecht bij Refuel. INKART maakt graag een pakket op maat voor je eerstvolgende bedrijfspresentatie, workshop of brainstormsessie.


Stuur nu een mailtje of gebruik de online offerte tool.

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Advertenties